Eijffinger gordijnen en behang

Belvedere is een belangrijke leverancier van Eijffinger  in Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van  Eijffinger direct leveren en hebben een deel van deze collectie  op onze toonzaal hangen.

 

 

Eijffinger-Oberon Samenstelling: 62% VI – 38% PL

 

 

Prijs en kwaliteit verhouding

Eijffinger  is een van de bekendste leveranciers van Nederland en heeft een enorme collectie gordijnen, behang en vitrages. Eijffinger stoffen zijn in het algemeen niet duur en zeer trendy.  Eijffinger sponsert veel woonprogramma’s en is veel te zien in de woonbladen.

 

Eijffinger-Naos Samenstelling: 100% LI

 

Voordelen van Eijffinger  stoffen

  • Eijffinger stoffen zijn niet duur
  • Eijffinger heeft een enorme collectie
  • Eijffinger is zeer trendy en heeft een oog voor nieuwe ontwikkelingen

 

Eijffinger – Reflect 378010

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Eijffinger Behang

De collectie behang van Eijffinger  is op onze toonzaal aanwezig. De collectie kenmerkt zich door een eigentijds karakter met veel vrolijke kleuren. De collectie bestaat uit de volgende thema’s

www.eijffinger.nl

 

Eijffinger- MASTERPIECE 358003

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen