Fischbacher gordijnen en stoffen

Belvedere villa-inrichting is de grootste leverancier van Fischbacher gordijnen en stoffen in Hilversum en Het Gooi. Belvedere kan alles van Fischbacher leveren. Er zijn nog geen samples op de showroom, echter kunnen wij deze wel aanvragen. Neem een kijkje op de site https://www.fischbacher.com/en/.   

Fischbacher heeft veel aandacht voor detail,  heeft veel passie voor hoogwaardige materialen en is altijd bezig met het vernieuwen van zijn creativiteit

 

Fischbacher Fabric

 

Christian Fischbacher collection

 

Fischbacher

De producten van Christian Fischbacher zijn gemaakt voor luxueuze interieurs met een eigen persoonlijkheid.

Het is vanzelfsprekend dat de producten van Fischbacher aan de hoogste productienormen voldoen. Christian Fischbacher is altijd druk bezig met het onderzoeken van de kwaliteit van de stof hier hebben ze met succes samengewerkt met partners en leveranciers.

Fischbacher is een wereldwijd bedrijf met vestigingen in Duitsland, Japan, Frankrijk, Nederland en Italië. Onze producten zijn dan ook geinspireerd door onze nauwe samenwerking bij deze landen en de interesses in de culturele trends. Het vernieuwen en het voortdurend ontwikkelen in combinatie met de tradities en de ervaring die door de eeuwen heen is doorgegeven, zijn de sleutel tot Fischbachers succes.

 

Design Studio

 

Fischbacher fabrics

De stoffen van Christian Fischbacher zijn gebaseerd op hedendaagse en traditionele inspiratie en goede productie technieken. De stoffen zijn ontworpen in de studio die is bevestigd in het plaatsje St. Gallen in Zwitserland. De collectie bevat luxe stoffen. Christian Fischbacher is misschien wel de meest exclusieve leverancier op de gordijnstoffen markt.

 

 

Poesia 402

 

 

Benu Recycled collectie

De Benu Recycled Collection begon met het idee om hoogwaardige interieurstoffen te produceren uit afgedankte materialen. Hier hebben zij verschillende prijzen gewonnen waaronder de Red Dot Design Award en Interior Innovation Award.

 

 

Benu Recycled Collection

 

 

Gordijnen

De stoffen kenmerken zich door zeer exclusieve design, garens en weeftechnieken. Deze gordijnstoffen richten zich op die consument die alleen de allermooiste stoffen goed genoeg vinden. Van de kwalitatief allermooiste zijden gordijnen tot de fijnst geweven katoenen gordijnen, de collectie heeft het allemaal! Wanneer u de zijden stoffen voelt valt het u direct op dat dit zeer mooie dik geweven kwaliteiten zijn.

 

 

Collezione Italia collection

 

 

Meubelstoffering

Christian Fischbacher meubelstoffen worden veel gebruikt in de exclusievere interieurs, dit kan bij een consument zijn maar ook projecten zijn ingericht met Christian Fischbacher meubelstoffen. Omdat huizen en projecten vaak bestaan uit steen of dergelijke materialen is textiel voor de warmte of sfeer een graag geziene aanvulling.

 

 

Fischbacher collection

 

Newtopia

 

Fischbacher carpets

Fischbacher heeft ook een Carpet Collectie. Ze kunnen op maat gemaakt worden en de keuze ligt bij u wat betreft de garen, kleuren en het gewenste ontwerp. Alle tapijten hebben een certificatie van Vrij van kinderarbeid en de tapijten zijn Green Label Plus.

 

 

Kotori 80820

 

 

Structure 80830

 

Fischbacher wallpaper

Christian Fischbacher wordt gedreven door zijn passie voor kwaliteit en design. Zij hebben nu een moderne collectie vliesbehang ontwikkeld. Het gebruik van patronen uit de stoffen toont hun rijke kleuren en rijke detaillering op een nieuw oppervlak.

 

 

Phoenix Wallpaper 219175

 

 

Haiku Wallpaper 1868

 

 

Belvedere is de Villa inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof