Glant Textiles

Belvedere is de leverancier van Glant Textiles in het Gooi en omgeving. Wij leveren alles van Glant Textiles door heel Nederland.

 

Glant - Fine Tweed No. 5 in colorways Paprika and Nutmeg.⁣

Glant – Fine Tweed No. 5 in colorways Paprika and Nutmeg.⁣

 

Glant Textiles

Glant Textiles is de creatie van Garry Glant, die opgroeide omgeven door prachtig design. Zijn ouderlijk huis, aan de oever van Seattle Lake Washington, werd gevuld met het werk van Jack Lenor Larsen en andere legendarische namen. Als hij niet op reis is woont hij in Seattle, waar hij Glant Textiel oprichte in 1976.

De collectie kenmerkt zich door buitengewone kwaliteit.

 

 Glant- texture Squaw Valley Teal.

Glant- texture Squaw Valley Teal.

 

Recente collectie van Glant

Nu we de lente van 2020 naderen en bedenken dat het nog maar net een oogwenk geleden was dat het millennium omsloeg, is het belangrijk om te beseffen welk effect zo’n snelle wereld op ons allemaal heeft en hoe we bij GLANT, door middel van textuurontwerp, kunnen zorgen voor de tools voor creatieve en doordachte ontwerpers om knappe, chique, rustige, gezellige en comfortabele interieurs te realiseren.

Door deze lens heeft GLANT een prachtige collectie gemaakt die in de herfst van 2019, een kleine zestien maanden geleden, werd geïntroduceerd en door diezelfde lens blijft lente 2020 prachtige nieuwe texturen opleveren die zowel uitnodigend als verfijnd tegelijk zijn. Voortbouwend op een palet van warme en rustgevende kleuren, beide tinten geïnspireerd door de natuur en neutraal, biedt Lente 2020 prachtige botten, beige, ombers, taupes, okers, kaneeltjes, hemlocks en marine en luchtblauw in natuurlijke vezels van katoen en linnen. Boucles en Chenilles zijn de primaire en tactiele garens die zijn gekozen om deze innovatieve en luxueuze constructies te benadrukken.

Rustgevende en uitnodigende buitentexturen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Bij GLANT besteden we veel tijd aan design in onze Italiaanse molen in een van de meest charmante middeleeuwse ommuurde steden van Italië, Bergamo. Het is onze wens dat onze nieuwste creaties op een inspirerende manier toetreden tot onze bestaande Glant-collectie om u een mooi nieuw aanbod te bieden dat u zal verrassen en voldoen aan de behoeften van uw klanten.

 

Glant Kolonaki Square 9927 Pale Lagoon 07

Glant Kolonaki Square 9927 Pale Lagoon 07 – Recent Collectie

 

Website

Kijk voor meer informatie en om de collectie te bekijken op Glant.com.

 

Geen stoffen op showroom

Wij hebben geen stoffen van Glant Textiles op onze showroom. Wel kunnen wij de gehele collectie van Glant Textiles leveren en knipstalen voor u opvragen.

 

Glant texture Couture Tweed N.12 in Cashew.⁣

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

 Glant collectie classic

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Glant Couture Fine Tweed N.5 in colorway Persimmon.

Glant Couture Fine Tweed N.5 in colorway Persimmon.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof