Gordijnen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft de meest uitgebreide collectie gordijnen van Hilversum en het Gooi. Onze collectie is ongeëvenaard en trekt hierdoor klanten uit heel Nederland. overzicht merken

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op onze pagina gordijnen

 

Inmiddels hebben wij de grootste collectie gordijnen van Nederland. Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebreide collectie luxaflex, vouwgordijnen en lamellen.

 

 

Een weerspiegeling van wie je bent

Wij vinden het belangrijk dat uw interieur ‘een weerspiegeling hoort te zijn van wie je bent’. Met gordijnen kunt u uw huis persoonlijk maken. Op de showroom kunnen wij helpen om het beste uit uw interieur te halen !

 

Pierre Frey fabrics

Pierre Frey fabrics

Gordijnen Belvedere

 • Belvedere heeft de grootste collectie exclusieve gordijnen van Nederland.
 • Geeft graag advies over stoffen.
 • 30 jaar ervaring met de toepassing van de mooiste gordijnstoffen die er bestaan.
 • Werken alleen met de beste gordijnateliers.
 • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteitsgordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

Gordijnen

Gordijnen vormen een belangrijke sfeermaker.  Wij hebben daarom de grootste en breedste collectie gordijnen van Nederland. Gordijnen vormen de basis van uw interieur.  U bent van harte welkom in onze goed bereikbare showroom in hilversum (Gooi). 

 

Jab Anstoetz

 

Collectie

Onze collectie gordijnen  is ongeëvenaard en trekt hierdoor klanten uit heel Nederland. Belvedere kan alles van onderstaande merken leveren:   overzicht merken,  (op alfabet)

Van deze collecties kunnen wij alles leveren door heel Nederland.

 

Liefde voor stoffen

De collectie gordijnen is zo samengesteld dat als u het bij ons niet kunt vinden het er eigenlijk niet is.  Achtergrond voor de enorme collectie gordijnen is onze liefde voor stoffen en de overtuiging dat stoffen en gordijnen de basis vormen voor uw inrichting.

 

Pierre Frey gordijnen

Pierre Frey gordijnen

 

Basic Collectie

Wij voeren alle topmerken gordijnstoffen. Daarnaast hebben  wij een omvangrijke collectie basic stoffen.  Altijd van hoge kwaliteit maar wel tegen  zeer scherpe prijzen.  Met onze basic collectie spelen wij in op de vraag naar mooie stoffen tegen een scherpe prijs. Als we kijken naar wat steeds meer in is en ook weer in komt is de basic collectie. Met natuurlijke tinten en duurzaam design.

 

 

Hoogwaardige interieur stoffen

Belvedere heeft een breed scala aan hoogwaardige interieur stoffen. Hier komen diverse topmerken die elkaar versterken. In Hilversum hebben wij bijzondere, unieke en mooie stoffen die in elk interieur tot zijn recht komt. Wij  geven u graag advies in onze showroom tussen alle mooie stoffen !

 

Kendix gordijnen

Kendix gordijnen

 

Gordijnstof bestellen

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet tarieven. Die kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

 

Ploeg gordijnen

Ploeg gordijnen

 

Materialen die veel worden toegepast in gordijnen

Katoen is een zachte vezel en wordt gebruikt om zachte, soepel vallende, luchtdoorlatende textiel van te maken. De elasticiteit van de katoenvezel is gering en is er de oorzaak van dat katoenen weefsels van nature sterk kreuken.

Linnen, van vlas, is een bijzondere stof.  Linnen kreukt maar doet dit met karakter. Alleen wanneer men bewust kiest voor natuurlijke materialen kiest men voor linnen.

 

Polyester is een synthetische stof, slijtvast en met een lange levensduur. Stoffen van polyester behouden vorm en kleur gedurende langere tijd en slijten minder snel, echter. De moderne polyester vezels krijgen een steeds mooiere natuurlijke uitstraling.

 

Trevira.  Dit is een brandwerende polyester. Verplicht in kantoren, maar ook steeds vaker toegepast in de woonomgeving.

 

Zijde  Gemaakt door de zijderups. Je hebt zeer gladde varianten en stoffen voor gordijnen met een meer ruwe uitstraling.

 

Modal  een synthetische stof met een linnen uitstraling.  Krimpt niet, is lichtvast en kan goed gewassen worden.

 

Vaak worden materialen gecombineerd om de eigenschappen te verbeteren.

 

 

 

Al meer dan 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch,  Almere, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Dedar - Setamatka:XL col.2 Marcassin - 53% SE

Dedar – Setamatka:XL col.2 Marcassin – 53% SE

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof