Interstil roedes

Belvedere villa inrichting is de grootste leverancier van Interstil Roedes in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft een aantal roedes in de showroom liggen. Belvedere villa inrichting kan alles van Interstil leveren in heel Nederland.

 

 

Interstil

Interstil

 

Wereldwijd

Ze hebben het ophangen van gordijnen geperfectioneerd. Met een compromisloos design, zeer geraffineerde bevestigingssystemen en met op maat gemaakte oplossingen voor ieder interieur. Dat is uniek. Wereldwijd. Welkom bij interstil.

 

Intertill Roede

Intertill Roede

 

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

 

verstek_zagen_-_interstil

verstek_zagen_-_interstil

 

Hightech verenigd met bekroond design

Goed design is geen toeval. Het is het resultaat van de fascinatie voor het mooie en van de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is. Het leeft van moed om nieuwe dingen te ontwikkelen, ook wanneer het eindresultaat nog ongewis is. Design is dus een basishouding en een proces dat nooit eindigt. De talrijke internationale onderscheidingen zijn voor ons mijlpalen op deze weg en een aansporing, om steeds door te gaan – maar we zijn er natuurlijk ook wel een beetje trots op

 

Interstill roedes

Interstill roedes

 

Interstil Roedes

Interstil rails mogen gezien worden en maken uw gordijnen mooier. Ze verzorgen een perfecte overgang van gordijn naar wand/plafond, of het nu gaat om de wave rails, de binnenloopsystemen of gordijn roedes. De verschillende Interstill-ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw gordijnen mogelijk met unieke designproducten en technische oplossingen.

Het nieuwste gepatenteerde systeem van Interstil roedes zijn de rails met een spanbreedte tot 4 meter zonder tussen steunen. Dit is mogelijk d.m.v. een ingenieus spansysteem in de rail. Interstil rails getuigen van “pure design” en is gebaseerd op de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is.

 

Houten roede

Houten roede

 

Kwaliteit en buitengewoon design

Buitengewoon design en uitgerijpte techniek hebben een ding gemeen: ze ontstaan niet toevallig. De overtuiging ligt eraan ten grondslag, dat het perfecte pas bereikt is, wanneer je geen compromissen meer hoeft te sluiten. Als tot de middenstand behorend familiebedrijf zijn zij ervan overtuigd, dat niets zo lang meegaat als kwaliteit.

In het Oost-Westfaalse Steinhagen hebben zij daarom een omgeving gecreëerd, waarin zij de ideeën tot succesvolle innovaties uit kunnen werken – made in Germany. Het resultaat is gordijnstangen, binnenloopsystemen en techniek voor vlakgordijnen, waarmee zij de grenzen op de markt verleggen.

 

 

Passende materialen

Afgestemd op uw geheel persoonlijke interieur. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – individueel voor uw omstandigheden ter plekke op maat geconfectioneerd. Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of spankabel voor filigrane geraffineerdheid. Ontdek de diverse mogelijkheden in de showroom in Hilversum. Voor ieder interieur is er daadwerkelijk een oplossing !

 

Interstil Roede

Interstil Roede

 

Passend voor ieder venster

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en trends van Interstil roedes. Doe inspiratie op en kom vrijblijvend langs in onze showroom !

 

 

Gordijnroede

Interstil roedes stemt de roede af op het geheel van uw persoonlijk interieur. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang. Dit wordt geheel op maat gemaakt. De materialen die Interstil gebruikt zijn: Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of spankabel voor filigrane geraffineerdheid. Ontdek de vele mogelijkheden.

 

 

Binnenloopsystemen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de binnenloopsystemen. U kunt kiezen voor vierkant, vlak of rond. Systemen voor de wand of juist plafondmontage met moderne oppervlakken als gematteerd of verchroomd edelstaal of aluminium. De glijders blijven verborgen in de profielen en bewegen het gordijn zacht en licht. Ook over grote spanwijdtes en door voor u individueel gemaakte bochten. Daarbij wordt het een speciaal stuk in het interieur.

 

 

F1 paneelgordijnsysteem

Ook heeft Interstil roedes een systeem voor paneelgordijnen. Deze bijzondere techniek is een ontwikkeling uit eigen Interstil huis. Het is hun gelukt om een systeem te ontwikkelen met een verdekte paneelwagen. Er zijn verschillende systemen die u voor het interieur kunt gebruiken: Plafondsysteem, wandsysteem, decosysteem, ruimteverdelen en hoeksysteem. Voor nog meer informatie kijk op Interstil.nl

 

 

Golfplooi

Gelijkmatige plooien zonder de stof aan de ophanging te rimpelen. Dat maakt het golvende gordijn zo bijzonder. De elegante plooien hebben boven aan de ophanging al de volledige diepte en laten in gelijkmatige bewegingen het dessin van uw stoffen tot hun recht komen. Met een W golvend gordijn heeft Interstil roedes ophangsystemen ontwikkeld die in grootte en vormgeving perfect op de moderne confectievorm zijn afgestemd. Zo versmelten stof en techniek tot een uniforme eenheid.

 

 

Spankabel

Filigraan gespannen kabels vormen een interessant alternatief voor de klassieke gordijnstangen – voor nonchalante decoraties met transparante stoffen, vastgehouden met stofklemmen of haken. Veilig in de wand verankerde spanprofielen brengen de trekspanning over op de kabel en vormen tegelijkertijd het optische accent aan het venster.

 

Spankabel

Spankabel

 

Accessoires

Voor zowel voor gordijnroedes, binnenloopsystemen, golfplooi en F1 paneelgordijnsystemen zijn er verschillende accessoires om de raamdecoratie echt af te maken. Ook hier kunt u op de site van Interstil kijken. Interstil.nl

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Interstill - in verstek

Interstill – in verstek

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Design

Een kunst. Het is niet voldoende het te leren, je moet het verinnerlijken.De bekroonde interstil-producten zijn allemaal afkomstig uit de koker van Frank Greiser. Al meer dan 10 jaar doen wij samen, wat interstil tegenwoordig kenmerkt: innovatie.

 

Interstil Design - Outlook 4

Interstil Design – Outlook 4

 

Perfect

Goed design is geen toeval. Het is het resultaat van de fascinatie voor het mooie en van de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is. Het leeft van moed om nieuwe dingen te ontwikkelen, ook wanneer het eindresultaat nog ongewis is. Design is dus een basishouding en een proces dat nooit eindigt. De talrijke internationale onderscheidingen zijn voor ons mijlpalen op deze weg en een aansporing, om steeds door te gaan. Interstil heeft een aantal designprijzen in ontvangst mogen nemen. Daar zijn zij erg trots op!

interstil

interstil

 

 

Materiaal

Interstill heeft verschillende mogelijkheden in vormgeving, kleur en materiaal. De materialen die toegepast kunnen worden zijn:

 • Edelstaal
 • Messing
 • Ijzer
 • Hout
 • Spankabels

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof