Interstil roedes

Belvedere villa inrichting is de grootste leverancier van Interstil Roedes in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft een aantal roedes in de showroom liggen. Belvedere villa inrichting kan alles van Interstil leveren in heel Nederland.

 

 

 

Interstil Roedes

Interstil rails mogen gezien worden en maken uw gordijnen mooier. Ze verzorgen een perfecte overgang van gordijn naar wand/plafond, of het nu gaat om de wave rails, de binnenloopsystemen of gordijn roedes. De verschillende Interstill-ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw gordijnen mogelijk met unieke designproducten en technische oplossingen.

Het nieuwste gepatenteerde systeem van Interstil roedes zijn de rails met een spanbreedte tot 4 meter zonder tussen steunen. Dit is mogelijk d.m.v. een ingenieus spansysteem in de rail. Interstil rails getuigen van “pure design” en is gebaseerd op de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en trends van Interstil roedes. Doe inspiratie op en kom vrijblijvend langs in onze showroom !

 

 

Gordijnroede

Interstil roedes stemt de roede af op het geheel van uw persoonlijk interieur. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang. Dit wordt geheel op maat gemaakt. De materialen die Interstil gebruikt zijn: Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of Spankabel voor filigrane geraffineerdheid. Ontdek de vele mogelijkheden.

 

 

Binnenloopsystemen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de binnenloopsystemen. U kunt kiezen voor vierkant, vlak of rond. Systemen voor de wand of juist plafondmontage met moderne oppervlakken als gematteerd of verchroomd edelstaal of aluminium. De glijders blijven verborgen in de profielen en bewegen het gordijn zacht en licht. Ook over grote spanwijdtes en door voor u individueel gemaakte bochten. Daarbij wordt het een speciaal stuk in het interieur.

 

 

F1 paneelgordijnsysteem

Ook heeft Interstil roedes een systeem voor paneelgordijnen. Deze bijzondere techniek is een ontwikkeling uit eigen Interstil huis. Het is hun gelukt om een systeem te ontwikkelen met een verdekte paneelwagen. Er zijn verschillende systemen die u voor het interieur kunt gebruiken: Plafondsysteem, wandsysteem, decosysteem, ruimteverdelen en hoeksysteem. Voor nog meer informatie kijk op Interstil.nl

 

 

Golfplooi

Gelijkmatige plooien zonder de stof aan de ophanging te rimpelen. Dat maakt het golvende gordijn zo bijzonder. De elegante plooien hebben boven aan de ophanging al de volledige diepte en laten in gelijkmatige bewegingen het dessin van uw stoffen tot hun recht komen. Met een W golvend gordijn heeft Interstil roedes ophangsystemen ontwikkeld die in grootte en vormgeving perfect op de moderne confectievorm zijn afgestemd. Zo versmelten stof en techniek tot een uniforme eenheid.

 

 

Accessoires

Voor zowel voor gordijnroedes, binnenloopsystemen, golfplooi en F1 paneelgordijnsystemen zijn er verschillende accessoires om de raamdecoratie echt af te maken. Ook hier kunt u op de site van Interstil kijken. Interstil.nl

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .