Kendix

Belvedere heeft de mooiste collectie Kendix gordijnen en stoffen van Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen alle gordijnen en stoffen van Kendix leveren.

 

Stof Artic

 

 

Kendix – Internationaal befaamd

Kendix is een producent van exclusieve gordijnstoffen en bestaat al sinds 1848. Oorspronkelijk werden traditionele stoffen geweven maar sinds de jaren 60 van de vorige eeuw ook meer Mordene stoffen. De naam werd veranderd van van Dijk in  Kendix.  Kendix maakt exclusieve stoffen met een bijzondere schoonheid en een superieure kwaliteit.

 

Stof Sabi

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Stof Botanical rank u 03

 

Hoogwaardige materialen

Kendix heeft een heel sterk ontwerpteam dat bekend is geworden door opvallende dessins die in harmonie zijn met fraaie tinten en bijzondere structuren.  Kendix werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen.

 

Stof Omega

 

Eigentijdse ontwerpen

De ontwerpen van Kendix zijn eigentijds en hebben een modern design waarin veel creativiteit is verstopt. Qua ontwerp loopt Kendix voorop in de markt en heeft echt een eigen signatuur.

 

Stof Alga 55

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

www.kendix.nl

 

 

 

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Stof Botanical t 16

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez