Kobe

Wij zijn de leverancier van Kobe in Hilversum en het Gooi.  Wij kunnen de hele zeer uitgebreide Kobe collectie direct leveren en een groot deel van  de collectie is bij ons in de winkel aanwezig.

 

Kobe, Senses Textures Upholstery

 

Kobe is een Nederlands bedrijf

Kobe is een authentiek Nederlands interieur mode merk met een eigentijds handschrift en unieke persoonlijkheid, zorgvuldig ontwikkeld door onze eigen Kobe Design Studio in het hoofdkantoor in Valkenswaard. Creatieve passie stuwt het Kobe Design Team in het ontwerp proces. Mode en interieur trends worden gespot en vormen met traditionele thema’s de belangrijkste inspiratie bronnen. Kleur en design krijgen eerst vorm, daarna wordt gezocht naar innovatieve garens en productie technieken. Er ontstaat een stof constructie die moet voldoen aan  hoge normen op gebied van kwaliteit, prestatie, duurzaamheid en relevantie. Als aan deze voorwaarden is voldaan is een nieuwe Kobe interieur stof geboren, een stof met het kenmerkende Kobe karakter.

 

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Kobe, Feel

 

Kobe stoffen in vele kleuren

Wij kunnen de Kobe stoffen leveren in vele kleuren en structuren. De stoffen van Kobe staan bekend om hun prachtige luxueuze uitstraling. Ook zijn er prachtige structuren beschikbaar in vele soorten. De stoffen hebben vaak wat donkere kleuren, wat zorgt voor een luxe uitstraling binnen uw woon inrichting.

De stoffen van Kobe kunt u gebruiken voor meubelstoffen, vitrage, gordijnen en eventueel ook nog als wandbekleding. Uiteraard zijn deze stoffen ook te verkrijgen in wat lichtere kleuren met of zonder structuren. De Kobe stoffen zijn natuurlijk van zeer goede kwaliteit en zal nog vele jaren mee kunnen gaan.

 

www.kobe.nl

 

 

Kobe is een vooraanstaande stoffenleverancier

Kobe is een van Nederlands meeste vooraanstaande stoffenleveranciers en heeft een enorme collectie gordijnen en meubelstoffen. Kobe noemt zichzelf  een internationaal ‘Interior Design House’ en distribueert wereldwijd hoogwaardige interieur producten onder de merknaam “Kobe,  Exclusive Furnishing Fabrics, Wallcoverings & Accessories” kortweg Kobe genoemd in de branche.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Voordelen van Kobe

  • Kobe producten zijn duurzaam en gaan lang mee
  • Kobe kent een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Kobe heeft een zeer uitgebreide collectie Uni stoffen
  • Kobe producten zijn zeer kleurecht

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere, Lelystad en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex