Gordijnen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft de meest uitgebreide collectie gordijnen van Hilversum en het Gooi.  Onze collectie is ongeëvenaard en trekt hierdoor klanten uit heel Nederland.   overzicht merken

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op onze pagina gordijnen

 

 

Inmiddels hebben wij de grootste collectie gordijnen van Nederland. Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebreide collectie luxaflex, vouwgordijnen en lamellen.

 

Gordijnen Belvedere

  • Belvedere heeft de grootste collectie exclusieve gordijnen van Nederland
  • Wij houden van Stoffen en geven graag advies
  • Wij hebben 30 jaar ervaring met de toepassing van de mooiste gordijnstoffen die er bestaan
  • Wij werken alleen met de beste gordijnateliers
  • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteitsgordijnen in Hilversum en het Gooi

De collectie gordijnen is zo samengesteld dat als u het bij ons niet kunt vinden het er eigenlijk niet is.  Achtergrond voor de enorme collectie gordijnen is onze liefde voor stoffen en de overtuiging dat stoffen en gordijnen de basis vormen voor uw inrichting.

 

Ploeg amazone

 

Basic Collectie

Wij voeren alle topmerken gordijnstoffen. Daarnaast hebben  wij een omvangrijke collectie basic stoffen.  Altijd van hoge kwaliteit maar wel tegen  zeer scherpe prijzen.  Met onze basic collectie spelen wij in op de vraag naar mooie stoffen tegen een scherpe prijs. Als we kijken naar wat steeds meer in is en ook weer in komt is de basic collectie. Met natuurlijke tinten en duurzaam design.

 

Gordijnstof bestellen

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet tarieven. Die kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

 

 

Al meer dan 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch,  Almere, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen  Designers Guild