Larsen

Belvedere is de leverancier van Larsen in Hilversum en omstreken. Belvedere kan alles van Larsen leveren door heel Nederland.

 

Larsen gordijnen collectie mitford

 

Larsen

Jack Lenor Larsen richtte in de jaren 50 zijn textielstudio op in NewYork. Hij haalde zijn inspiratie uit de hele wereld. Ook deed hij onderzoek naar traditionele en hedendaagse weeftechnieken.  De resultaten waren verbluffende, innovatieve ontwerpen met een authentieke grafische touch. Mr Larsen werkt veel met linnen en zijde stoffen. Larsen zoekt naar de perfecte kleuren en garens waardoor er een tijdloze collectie ontstaat.

Mr Larsen is een Amerikaanse stoffenontwerper die in de jaren ’60 veel bekendheid genoot. Hij staat bekend om het combineren van een sobere ‘fifties stijl’ met een sprankelende Hollywood allure.

 

 

Collecties

Diverse collecties bevatten bijzondere luxe stoffen:

 • New Collection
 • Hara
 • Elements
 • Tepal
 • Charlton
 • Sidney
 • Burton

 

Nieuwe collectie: Vitelli Charcoal (nieuwe collectie 2019)

 

Handgemaakt en tijdloos

Larsen maakt diverse collecties die volledig handgemaakt zijn met een tijdloze uitstraling. Iets wat jaren mee kan gaan. De inspiratie haalt hij uit de wereld waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft met grafische subtiele patronen.  De uitstraling van de ontwerpen van Larsen stralen rust uit. Dat betekent veel in de snelle wereld van nu. Tijdloos waardoor het gigantisch lang mee kan !

 

Larsen Matam fabric

Larsen Matam fabric

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina kunt u de nieuwste collecties van onze topmerken in de gate houden. ook kunt u inspiratie op doen. Wij hebben diverse stoffen van top kwaliteit. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte !

 

Larsen fabrics

Larsen fabrics

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Tepal collection

 

Internationale reputatie

Het interieur stoffenmerk Larsen heeft in de loop der jaren een internationale reputatie opgebouwd, met het creëren van frisse en originele ontwerpen met de bedoeling een goede mix te maken van verschillende looks, van modern en hedendaags tot traditioneel.

Binnenkort hebben wij een deel van de Larsen collectie in onze showroom. Wij kunnen de gehele collectie van Larsen leveren en knipstalen voor u opvragen.

 

Larsen - Tepal

Tepal

 

Website

Kijk voor de hele collectie op: www.larsenfabrics.com

 

Carlton collection

 

Belvedere blijft op de hoogte van de nieuwe collecties, hierdoor zijn er diverse stalen in de showroom te zien.

 

Larsen fabrics

Larsen fabrics

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Larsen collection

Larsen collection

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Burton collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Seattle collection

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Larsen - New collection (2020)

Larsen – New collection (2020)

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Larsen collectie

Larsen collectie

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof