Larsen

Belvedere is de leverancier van Larsen in Hilversum en omstreken. Belvedere kan alles van Larsen leveren door heel Nederland.

 

Larsen gordijnen collectie mitford

 

Larsen

Jack Lenor Larsen richtte in de jaren 50 zijn textielstudio op in NewYork. Hij haalde zijn inspiratie uit de hele wereld. Ook deed hij onderzoek naar traditionele en hedendaagse weeftechnieken.  De resultaten waren verbluffende, innovatieve ontwerpen met een authentieke grafische touch. Mr Larsen werkt veel met linnen en zijde stoffen. Larsen zoekt naar de perfecte kleuren en garens waardoor er een tijdloze collectie ontstaat.

Mr Larsen is een Amerikaanse stoffenontwerper die in de jaren ’60 veel bekendheid genoot. Hij staat bekend om het combineren van een sobere ‘fifties stijl’ met een sprankelende Hollywood allure.

 

 

Nieuwe collectie: Vitelli Charcoal (nieuwe collectie 2019)

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina kunt u de nieuwste collecties van onze topmerken in de gate houden. ook kunt u inspiratie op doen. Wij hebben diverse stoffen van top kwaliteit. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte !

Tepal collection

 

Internationale reputatie

Het interieur stoffenmerk Larsen heeft in de loop der jaren een internationale reputatie opgebouwd, met het creëren van frisse en originele ontwerpen met de bedoeling een goede mix te maken van verschillende looks, van modern en hedendaags tot traditioneel.

Binnenkort hebben wij een deel van de Larsen collectie in onze showroom. Wij kunnen de gehele collectie van Larsen leveren en knipstalen voor u opvragen.

www.larsenfabrics.com

 

Carlton collection

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Belvedere blijft op de hoogte van de nieuwe collecties, hierdoor zijn er diverse stalen in de showroom te zien.

 

Burton collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Seattle collection

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren