Lorca

Belvedere is de leverancier van Lorca in het Gooi en omgeving. Belvedere kan alles van Lorca leveren door heel Nederland.

Samoa Silks

Samoa Silks

 

Lorca

Lorca, staat bekend om zijn elegante en luxueuze esthetiek en verrukkelijk kleurenpalet.

Lorca biedt een prachtige verscheidenheid aan stoffen; geborduurde zijde, grootschalige prints en jacquards, weelderig fluweel en een ruime keuze aan glamoureuze meubelweefsels. Veel ontwerpen van Lorca halen inspiratie uit de natuur en het rijke erfgoed van textiel dat te vinden is in Azië en het Verre Oosten.

De naam Lorca is synoniem geworden voor prachtige borduurmotieven, met exotische bloemen die in verfijnde details zijn afgebeeld en die zich onderscheiden door een unieke flair voor kleur in harmonieuze combinaties.

 

Geborduurde zijden

Het Parijse bedrijf Lorca is beroemd vanwege haar schitterende collectie geborduurde zijden stoffen in een geheel eigen kleurenpalet.

De bloemmotieven zijn zeer gedetailleerd uitgevoerd en van adembenemende kwaliteit. Naast prints en weefstoffen, heeft Lorca ook behang toegevoegd aan de collectie.

 

Collecties

  • Amerindia
  • Louisiane Fabrics
  • Louisiane Wallcovering
  • Samoa Silks

 

Tassinari Stoffen_Manifesto

Tassinari Stoffen_Manifesto

 

Amerindia

Deze collectie geweven stoffen is vernoemd naar de inheemse volkeren van Amerika en is geïnspireerd op de kunst van indianenstammen. De kleuren in het palet zijn terracotta, steen, saffraan, verbrand oranje, zwart, cassis, luchtmachtblauw, ivoor en salie.

 

Lorca - Amerindia_corousel_06

Lorca – Amerindia_corousel_06

 

Louisiane Fabrics

De titel van deze collectie bedrukte katoenen en geweven stoffen is de voormalige Franse kolonie in Noord-Amerika, genoemd ter ere van Lodewijk XIV. De elegante patronen zijn ingekleurd in het lichte en luchtige palet van LORCA om een gevoel van informaliteit te creëren; kleuren omvatten fuchsia, hemelsblauw, gebrand oranje, lavendel en limoen.

 

Lorca - Louisianne_carousel_04

Louisianne_carousel_04

 

Louisiane Wallcovering

Al het behang heeft directe coördinaten in de stoffencollectie LOUISIANE met BAYOU als extra optie. Ze zijn gedrukt op brede rollen van 10 mx 68,5 cm (11 yds x 27 inch)

 

Lorca - Louis_WP_Carousel_04

Louis_WP_Carousel_04

 

Samoa Silks

De eilanden van Polynesië zijn de belangrijkste inspiratiebron voor deze weelderige collectie zijden stoffen die het Lorca-thema van levendige kleuren en elegant design voortzet.

 

Lorca - Samoa Silks fabrics

Lorca – Samoa Silks fabrics

 

Website

Kijk voor de gehele collectie op de website van Osborne and Little: https://www.osborneandlittle.com/brand/lorca

 

Lorca - Amerindia

Lorca – Amerindia

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Lorca stoffen

Lorca stoffen

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Lorca - Fabrics

Lorca – Fabrics

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Lorca stoffering

Lorca stoffering

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof