Mark Alexander

Belvedere is de enige leverancier van Mark Alexander stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij zijn trots dit stoffenmerk voor de echte liefhebber in het Gooi te kunnen aanbieden. Wij kunnen alles van Mark Alexander leveren door heel Nederland.

 

Handcrafted modern

 

Collecties

Mark Alexander – collecties worden jaarlijks in januari geïntroduceerd. De collecties worden internationaal erkend in meer dan 70 landen. In onze showroom kunt u de collectie op grote stalen of boeken bekijken. De collecties hebben de beste designs en kleuren.

 

Handcrafted Modern I

 

Mark Alexander

Biedt exclusieve en originele stoffen en wandbekleding. De ontwerpen zijn eclectische qua stijl en van een uitzonderlijk natuurlijke kwaliteit. De interieurstoffen collectie van Mark Alexander zijn prachtig om te zien. Kasjmier, zijde, linnen en wol zijn regelmatig terug te vinden in zijn stoffencollectie. De stoffen van Mark Alexander ogen zeer natuurlijk en luxe.

Een uniek kleurenpalet: Elk ontwerp is gebaseerd op subtiele, natuurlijke tinten, zachte tinten en aardse tinten met af en toe intensere kleuren zoals Indigo en Cinnabar Red. Mark Alexander is een merk voor interieurs met een discrete en elegante stijl.

 

artisan collection

artisan collection

 

Filosofie

Mark Alexander is aanbieder van zeer exclusieve stoffen en gordijnen die gemeen hebben dan ze gemaakt zijn van de beste en mooiste natuurlijk garens die er bestaan. De designs zijn zeer subtiel maar toch sprekend en zijn toe te passen in een modern en klassiek interieur. Dit zijn met recht tijdloze stoffen. De stoffen voelen allen heerlijk aan.

De toegepaste technieken zijn veelal gestoeld op ambachtelijk tradities. Zo heeft Mark Alexander een aantal hele mooie Ikat stoffen in de collectie.

 

Collection Montage

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting  Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Collectie Town II

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Moderna Moderna | Decorative Weaves and Prints

Rhythm

Collectie januari 2020

Rhythm is gebaseerd op de ritmische vormen van West-Afrikaans textiel. Het is een collectie die zijn inspirerende bron respecteert. De originele stoffen van deze collectie verbeteren elke ruimte. Een fijne balans tussen veelzijdigheid, verfijning en rijke kleuren.

rhythm

rhythm

 

Casual

Collectie januari 2020

De prachtige eenvoudige collectie met een ingetogen uitstraling biedt een scala aan subtiele vlaktes, geweven stoffen en veelzijdige strepen van verschillende structuren. De collectie is op een luxueuze manier gemaakt en creëren een geruststellend gevoel. De zachte neutrale kleuren en klassieke combinatie van helder wit en indigo blauw zorgen voor een luxe uitstraling.

casual

casual

Moderna

Collectie in 2019

Strakke lijnen en rijke texturen. De essentie van het merk  is toegepast in deze opvallende collectie Moderna. Met een duidelijke lineariteit gecombineerd met een uitbundigheid van textuur en kleur, verwijst Moderna naar het multiculturele midden-eeuwse modernisme van Brazilië. De collectie is erg origineel en kleurrijk. De kleuren zijn geïnspireerd uit de natuur, die diepte en levendigheid toevoegen aan het palet. Ook bevat de collectie veel linnen stoffen.

Moderna Decorative Weaves and Prints

 

Site

Wij hebben diverse stalen hangen op de showroom. Belvedere kan alles van Mark Alexander leveren, ook kunnen we voor u stalen opvragen. Kijk voor alle collectie op de site van :  https://www.markalexander.com

 

Mark Alexander staat voor

 • Natuurlijke stoffen
 • Exclusieve en origineel textiel
 • Subtiele, natuurlijke tinten, zachte tinten en aardetinten die de natuurlijke kwaliteit van de garens complementeren
 • Linnen, wol, zijde, kasjmier
 • Statementkleuren zoals Indigo, Soft Aqua en Cinnabar Red.
 • Luxe uitstraling
 • Zeer sfeervol

 

Mark Alexander –  Collection Loom

 

Toegepaste materialen en kleurenpalet

Mark Alexander past veel linnen, zijde en katoen toe. Het kleuren palet is gestoeld op zachte natuurlijke kleuren maar ook Indigo en soft Aqua worden toegepast. De kleuren zijn met nadruk afgestemd op de natuurlijk uitstraling van de stoffen. Mark Alexander stoffen creëert rust in uw interieur.

 

Mark Alexander – Collection Origin

 

Mark Alexander is een merk van Romo

Romo is een van de meest toonaangevende leveranciers in de wereld. Afgelopen jaar heeft Romo het luxe merk Mark Alexander geïntroduceerd. Bedoeld voor klanten die de hoogste eisen stellen aan stijl en kwaliteit.

 

Collection Burnish – Silk Velvet

 

Meer informatie meubelstoffen en gordijnen:

Meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

artisan collection

artisan collection

 

Belvedere

Voordelen:

 • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteits meubelstoffen in Hilversum en het Gooi
 • Deskundig advies
 • Wij hebben de grootste collectie meubelstoffen van Nederland
 • Wij hebben meubesltoffen in alle prijsklasses
 • Wij kunnen stalen aanvragen
 • Het Atelier van onze stoffeerder Jos Hartog is in de winkel. U kunt altijd direct met hem afstemmen. Ali Yalcinkaya heeft zijn eigen atelier.
 • Wij hebben veel kennis van en veel liefde voor meubels en meubelstoffen.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren