Mark Alexander

Belvedere is de enige leverancier van Mark Alexander stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij zijn trots dit stoffenmerk voor de echte liefhebber in het Gooi te kunnen aanbieden. Wij leveren door heel Nederland.

 

Mark Alexander, collectie Moderna

 

Collecties

Mark Alexander – collecties worden jaarlijks in januari geïntroduceerd. De collecties worden internationaal erkend in meer dan 70 landen. In onze showroom kunt u de collectie op grote stalen of boeken bekijken. Mark Alexander collecties hebben de beste designs en kleuren.

 

Mark Alexander, Handcrafted Modern I

 

Mark Alexander

Mark Alexander biedt exclusieve en originele stoffen en wandbekleding. De ontwerpen zijn eclectische qua stijl en van een uitzonderlijk natuurlijke kwaliteit. De interieurstoffen collectie van Mark Alexander zijn prachtig om te zien. Kasjmier, zijde, linnen en wol zijn regelmatig terug te vinden in zijn stoffencollectie.

Een uniek kleurenpalet: Elk ontwerp is gebaseerd op subtiele, natuurlijke tinten, zachte tinten en aardse tinten met af en toe intensere kleuren zoals Indigo en Cinnabar Red. Mark Alexander is een merk voor interieurs met een discrete en elegante stijl.

 

Mark Alexander handcrafted modern

 

Filosofie

Mark Alexander is aanbieder van zeer exclusieve stoffen en gordijnen die gemeen hebben dan ze gemaakt zijn van de beste en mooiste natuurlijk garens die er bestaan. De Mark Alexander designs zijn zeer subtiel maar toch sprekend en zijn toe te passen in een modern en klassiek interieur. Dit zijn met recht tijdloze stoffen. De stoffen voelen allen heerlijk aan.

De toegepaste technieken zijn veelal gestoeld op ambachtelijk tradities. Zo heeft Mark Alexander een aantal hele mooie Ikat stoffen in de collectie.

 

Mark Alexander – Collection Montage

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting  Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Collectie Town II

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Mark Alexander staat voor

 • Natuurlijke stoffen
 • Exclusieve en origineel textiel
 • Subtiele, natuurlijke tinten, zachte tinten en aardetinten die de natuurlijke kwaliteit van de garens complementeren
 • Linnen, wol, zijde, kasjmier
 • Statementkleuren zoals Indigo, Soft Aqua en Cinnabar Red.
 • Luxe uitstraling

 

Mark Alexander –  Collection Loom

 

Toegepaste materialen en kleurenpalet

Mark Alexander past veel linnen, zijde en katoen toe. Het kleuren palet is gestoeld op zachte natuurlijke kleuren maar ook Indigo en soft Aqua worden toegepast. De kleuren zijn met nadruk afgestemd op de natuurlijk uitstraling van de stoffen. Mark Alexander stoffen creëert rust in uw interieur.

 

Mark Alexander – Collection Origin

 

Mark Alexander is een merk van Romo

Romo is een van de meest toonaangevende leveranciers in de wereld. Afgelopen jaar heeft Romo het luxe merk Mark Alexander geïntroduceerd. Bedoeld voor klanten die de hoogste eisen stellen aan stijl en kwaliteit.

 

Mark Alexander – Collection Burnish – Silk Velvet

 

Belvedere

Voordelen:

 • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteits meubelstoffen in Hilversum en het Gooi
 • Wij hebben de grootste collectie meubelstoffen van Nederland
 • Wij hebben meubesltoffen in alle prijsklasses
 • Het Atelier van onze stoffeerder Jos Hartog is in de winkel. U kunt altijd direct met hem afstemmen. Ali Yalcinkaya heeft zijn eigen atelier.
 • Wij hebben veel kennis van en veel liefde voor meubels en meubelstoffen.

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez

 

Moderna Decorative Weaves and Prints