Metaphores

Belvedere is de grootste leverancier van Metaphores in Hilversum en het Gooi. Wij kunnen alles van Metaphores leveren door heel Nederland.

 

Metaphores Arundo Roseau

Metaphores Arundo Roseau

 

Metaphores stof Charman Bush

Metaphores stof Charman Bush

 

 

 

Metaphores

Metapores is een vernieuwer in weef- en stoffeneditie voor interieurontwerp. Het is inspirerend en eigentijds, behorend tot de textieldivisie van Hermès.

Metaphores stof Millesime

Metaphores stof Millesime

Metaphores fabric Papyrus

Metaphores fabric Papyrus

 

Metaphores BIVOUAC

Metaphores BIVOUAC

 

Metaphores-stoffen worden geboren uit een subtiele alchemie tussen materiaal, geest en gebaar. Een verfijning die voortkomt uit de selectie van natuurlijke edele vezels, opmerkelijke sensorische en visuele inventiviteit en het behoud van uitzonderlijke knowhow. Gebonden door hun aandacht voor uitmuntendheid. Elegantie is het woord wat Metapores omschrijft.

De stoffen zijn ontworpen voor wandbekleding, meubelstoffen en vitrages. Het decoreert volumes, bewoont ruimtes en brengt de meest intieme leefomgevingen tot leven.

 

Metaphores fabric Tatum

Metaphores fabric Tatum

 

Metaphore, meubelstof Eden

Metaphore, meubelstof Eden

 

Metaphores Collection Craft

Metaphores Collection Craft

 

Sterke identiteit

Métaphores, redacteur en wever van zachte meubelstoffen, zet gevoelens om in ervaringen. Puttend uit eeuwenoude savoir-faire en gedreven door durf, ontwikkelt het merk textielcollecties met een sterke identiteit, een unieke hand en subtiele kleuren, en biedt het architecten en decorateurs materialen om dromen en creativiteit te inspireren.

Zijn persoonlijkheid wordt benadrukt door de strenge selectie van natuurlijke vezels, nobel, ruw en genereus, versterkt door prachtige kleuren en verfijnde afwerkingen.

 

Metaphores stof Lithos

Metaphores stof Lithos

 

Métaphores heeft zichzelf gevestigd als ‘de Franse handtekening van uitmuntendheid’, door banden te smeden met professionals en partners van wereldfaam. Het rijke en veelzijdige universum stimuleert de verbeelding met iconische, eigentijdse en tijdloze modellen: creaties die private en publieke interieurs kenmerken.

 

Metaphores meubelstof

Metaphores meubelstof

 

Metaphores - Laguna

Metaphores – Laguna

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Metaphore, stof Eclat

Metaphore, stof Eclat

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Metaphores meubelstof Eden Citrine

Metaphores meubelstof Eden Citrine

 

Meubelstoffen

Meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Metaphores meubelstof Chaman

Metaphores meubelstof Chaman

Collectie Moonlight

Met een nieuwe collectie, Moonlight, neemt Métaphores ons mee naar de wondere wereld van de nacht – een wereld van mysterie en magie, van plezier en feest, van glamour en sensualiteit.

Inspiratie wordt gehaald uit diverse bronnen. Bepaalde stoffen verwijzen naar de zorgeloze, oogverblindende dagen van disco, terwijl andere doen denken aan de gedempte, betoverende sfeer van de films van Wong Kar Wai. Soms is er een geest van intriges en elegantie, dan weer een geest van uitbundigheid en excentriciteit.

Metaphores fauteuil

Metaphores fauteuil

 

Gordijnen

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Metaphores stoffering

Stoffering

 

Persoonlijkheid

Gelegen op 5 rue de Furstemberg, het Parijse adres van het huis, laat de showroom in galerijstijl van Métaphores de creaties hun volledige persoonlijkheid uitdrukken.

Ontworpen rond een wit scherm, respecteert het concept natuurlijk de proporties en persoonlijkheid van de materialen – steen en hout – hun korrel, hun textuur, hun ader. Afwisselend mat en glanzend, omhult de witte kleur de vlakke oppervlakken subtiel, creëert perspectief en baadt de ruimte in licht.

In de eerste ruimte van de showroom worden emblematische stoffen uit de nieuwe collectie gepresenteerd als schilderijen die de kunstinstallaties nabootsen die het leven van de showroom zullen accentueren.

Twee opeenvolgende ruimtes volgen, onthullende structuren in natuurlijk eikenhout. Op het bovenste gedeelte presenteren dunne en gestroomlijnde koperen planken een reeks originele “flacons” alsof ze in een apotheek zijn. Een uitnodiging om de assortimenten te ontdekken, de zorgvuldig op elkaar afgestemde flacons prikkelen de nieuwsgierigheid en beloven de bezoeker een zintuiglijke ervaring. Op het onderste deel tonen ze volants gedrapeerd in een harmonie van kleuren en materialen.

 

Metaphore, stof Cosy. Staal op showroom.

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en Het Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Metaphores Paris

Paris

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof