Nina Campbell

Nina Campbell is wereldwijd bekend om haar interieurontwerpen. Naast schitterende interieurs ontwerpt ze ook stoffen, behang, accessoires, vloerkleden en zelfs interieurparfums. Haar stijl laat zich omschrijven als luxueus en praktisch met af en toe een knipoog.

 

Nina Campbell, Bergonzi

 

Nina Campbell

Het enthousiasme en interesse in ontwerpen werd ontwikkeld op negentienjarige leeftijd, toen Nina Campbell ging werken voor Colefax & Flower. Kort daarna begon ze haar eigen bedrijf. Eén van haar eerste opdrachten was het inrichten van een kasteel in Schotland. Nina opende vervolgens haar interieurkantoren en studio’s waar ze zorgt voor een succesvolle stof- en behangcollectie, internationaal gedistribueerd door Osborne & Little.

Nina Campbell is een van ’s werelds meest gerespecteerde en invloedrijke interieurontwerpers. Haar lijst met klanten en ontwerpexpertise is ongeëvenaard. Beroemd om haar aanstekelijke humor en briljante gevoel voor stijl. Haar ontwerpen zijn aantrekkelijk voor zowel jong als oud en zijn zowel hedendaagse als traditionele interieurs.

 

Nina Campbell, Stradivari

 

Nina campbell - Signature_Colletion

Nina campbell – Signature_Colletion

 

Cathay

Cathay is de nieuwe behangcollectie van Nina Campbell en is geïnspireerd op het oude China uit de tijd dat het nog een keizerrijk was. De collectie sluit nauw aan op zowel een klassiek interieur, als in een eigentijds interieur. Patronen zijn o.a. Cathay Parade, dat een voorstelling schetst van een Chinees festival, met figuren in feestelijke traditionele ceremoniële gewaden, parasols, vlaggen en pagoda’s.

Behang van Nina Campbell Sansui heeft een trellis met ornamenten. De naam van dit behang, Sansui, is afgeleid van een tuin in Shanghai. Het patroon zelf is geinspireerd op een antiek Chinees kamerscherm.  Sommige van deze behangen zijn afgewerkt met een metallic inkt, wat het een extra touch geeft.

 

Nina Campbell, Cathay

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

http://ninacampbellinteriors.com/collections-category/fabric/

 

Nina Campbell

Nina Campbell – Interior Design

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Stoffen en behang

Nina Campbell heeft een groot assortiment aan stoffen en behang. De collecties zijn hoogwaardig, sfeervol en luxe. De inspiratie voor de collecties komen vanuit Italië, Frankrijk en Engeland. De collecties sluiten bij elkaar aan waardoor er perfect gecombineerd kan worden.

 

Nina Campbell - Perroquet

Perroquet

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof