Osborne & Little

Belvedere is de grootste leverancier van Osborne and Little in Hilversum en het Gooi.

Osborne and Little is een van werelds meeste vooraanstaande leveranciers en heeft een enorme collectie gordijnen, behang en meubelstoffen.  Osborne and Little onderscheidt zich door de combinatie van innovatie patronen in tijdloze dessins.

 

 

Wij hebben een grote selectie stoffen van Osborne and Little in onze toonzaal. Daarnaast kunnen wij de volledige collectie gordijnstoffen, meubelstoffen en behang leveren.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

voordelen van Osborne and Little stoffen

  • Osborne and Little stoffen zijn innovatief
  • Osborne and Little kent een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Osborne and Little is een vooraanstaande leverancier

 

 

Profiel Osborne & Little

Osborne & Little is een toonaangevende naam op het gebied van design van stoffen en behang. Peter Osborne en Antony Little 2 schoonbroers opende hun zaak in 1968 in een kleine winkel in het Londense Chelsea.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere heeft de grootste collectie gordijn- en meubelstoffen van Nederland.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Osborne and Little is een trendsetter

De ontwerpen van Osborne & Little’s zijn al 40 jaar trendsettend.  Osborne and Little startte als eerste met de toepassing  van metaal tinten en vlas in de moderne stoffen.

www.osborneandlittle.com

 

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex