Prestigious Textiles

Belvedere is de grootste leverancier van Prestigious Textiles stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van PT leveren.

Prestigious Textiles creëert zowel trendy als klassieke stoffen die passen bij een breed scala aan interieurstijlen. Met gedurfde botanische elementen, subtiele vlaktes, strakke geometrische vormen en bijna alles daartussenin, biedt PT een catalogus van stofontwerpen en afwerkingen voor gebruik door het hele huis.

 

Prestigious Textiles Craft

Prestigious Textiles Craft

 

Prestigious Textile collection Cuba

Prestigious Textile collection Cuba

Geschiedenis

Sinds de oprichting door Trevor Helliwell in 1988 heeft Prestigious Textiles een uitstekende reputatie opgebouwd voor de originaliteit en kwaliteit van haar meubelstoffen en behang. Tegenwoordig is Prestigious een internationale onderneming, met een netwerk van dealers en handelspartners in heel Europa, China en Zuid-Afrika, waardoor het merk PT over de hele wereld sterk is. Het hoofdkantoor zit in West Yorkshire.

Het hele jaar door worden nieuwe collecties ontwikkeld, waarbij het ontwerpteam voortdurend nieuwe richtingen in concepten en kleur verkent. Een dergelijk ‘rollend’ creatief programma zorgt ervoor dat het Prestigieuze portfolio zowel breed als toonaangevend blijft. Maar ook na drie decennia bewijst dit familiebedrijf nog steeds dat kwaliteit en flair nooit uit de mode raken.

Prestigious Textiles creëert zowel trendy als klassieke stoffen die passen bij een breed scala aan interieurstijlen. Met gedurfde botanische elementen, subtiele vlaktes, strakke geometrische vormen en bijna alles daartussenin, biedt Prestigious Textiles een catalogus van stofontwerpen en afwerkingen voor gebruik door het hele huis.

 

Prestigious Textiles

Prestigious Textiles

 

Collectie Caribbean

Door tropische landschappen en rijke exotische kleuren te combineren, maakt Caribbean een maximaal statement in alle woonruimtes. Met luxe bedrukt fluweel, borduurmotieven en bijpassend behang, verkent de collectie de wonderen van het Caribisch gebied met slim gecamoufleerde apen, tropische bloemen en kleurrijke dwergpapegaaien.

 

Prestigious Textiles stoffen

Prestigious Textiles stoffen

 

PT stoffen

PT stoffen

 

Collectie Grand Botanical

Traditionele bloemen, met rozen bedekte hekjes en geborduurde varenbladeren staan ​​centraal in deze typisch Engelse collectie, geïnspireerd op de adembenemende schoonheid van Kew Gardens. 

 

Prestigious Textiles Monsoon

Prestigious Textiles Monsoon

 

Collectie Abstract

Door 100 jaar Bauhaus te bekijken door de lens van de huidige heropleving van de jaren 70, herschept de Abstract-collectie de kenmerkende blokprintmotieven van het uurwerk in verfijnde nieuwe tinten. De impact van vier digitale prints wordt versterkt door twee opvallende borduurmotieven en een getextureerde geometrische jacquard.

 

Prestigious Textiles Perspective

Perspective

 

Prestigiuos Textiles meubelstof en gordijnstof

Prestigiuos Textiles meubelstof en gordijnstof

Collectie Sakura

Collectie SakuraDe Sakura collectie weerspiegelt de huidige trend voor Japanse silhouetten en bladmotieven. Vijf glanzende jacquardstoffen, waaronder een geborduurd skeletblad en een verweerde semi-effen kleur, waarbij het assortiment de frisse paletten van het nieuwe seizoen omarmt.

 

Prestigious Textiles Haworth

Haworth

Stof Opulence

Een afwerking van imitatiezijde zorgt voor een getextureerde slub die doet denken aan ruwe zijde, wat het luxueuze karakter van de collectie benadrukt. 37 kleuren, variërend van rijke juweeltinten en trendy middernachttinten tot natuurtinten. Opulence is de perfecte balans tussen elegantie en veelzijdigheid en is ideaal voor zowel gordijnen als stoffering.

 

Pretigious Textiles Opulence

Pretigious Textiles Opulence

Collectie Malibu

Malibu is een tropisch extravaganza, met vijf funky prints in zes zonnige kleuren. Vloeiende bladeren, waaiervormige ginkgobladeren en verspreide sporen van eucalyptus worden allemaal geïnterpreteerd in een opwindende, levendige stijl, ondersteund door een abstracte inktachtige streep.

 

Prestigious Textiles Marahaja

Marahaja

 

Prestigious Textiles Sri Lanka

Sri Lanka

Collectie Seasons

De schoonheid van de natuur het hele jaar door wordt uitgebeeld in de collectie katoenprints van Seasons. Evocaties van jonge boompjes, groene bossen en skeletachtige bladeren worden ondersteund door een zacht damast, waarbij de delicatesse van de handgeschilderde stijl wordt opgeheven door onverwachte hoogtepunten.

 

Prestigious Textiles Curtains and Upholstery

Prestigious Textiles Curtains and Upholstery

 

Prestigious textiles

Prestigious textiles

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Prestigious Textile Collectie Cuba

Prestigious Textile Collectie Cuba

 

Meer informatie

Meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Prestigious Textiles

Prestigious Textiles

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

Prestigious Textiles fabric

Prestigious Textiles fabric

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof