Roedes

Belvedere villa-inrichting is de grootste leverancier van roedes in Hilversum en het Gooi.

wij zijn het juiste adres voor moderne, klassieke, ronde, vierkante roedes in alles prijsklassen.

 

Büsche roede

 

Belvedere villa-inrichting is fan van roedes

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen moet u vaak  ook een keuze maken voor een gordijnsysteem

Bij mooie gordijnen hoort een functionele en stijlvolle rails of roede. Door het brede assortiment aan verschillende stijlen roedes, dat u bij Belvedere kan vinden, zijn wij ervan overtuigd dat u hier de juiste roede vindt. Wij kijken graag samen met u mee naar de beste opties en mogelijkheden voor uw wensen.

Kom voor deskundig advies langs in de showroom op de 2e loswal 12 in Hilversum of bel 035 – 62 147 50.

 

Interstill roede

Interstill roede

 

verstek_zagen_-_interstil

verstek_zagen_-_interstil

 

Onze merken roedes

Wij verkopen roedes van de volgende merken:

 • Interstil
 • Houles
 • Busche
 • Decoline
 • G Rail
 • XXl Designroedes
 • inside

 

Roede

Een roede is een toevoeging aan het interieur. Het geeft een luxe uitstraling en geven uw gordijnen een extra boost. De meeste rails worden weggewerkt maar dat is  bij een roede dus echt niet de bedoeling! Deze mag gezien worden.

 

XXL Design Roedes - Rond

XXL Designroeden – Rond

 

Details van de roede

Roedes worden vaak vergeten, maar juist die details vallen op in uw interieur. Als je goed over alle details nadenkt hoe mooier en unieker het eindresultaat is.

 

Interstill Hout

Interstill Hout

 

Typen roede

U vindt bij ons de volgende type roedes

 

Moderne roedes van bijv. interstil

klassieke roedes van bijv. Busche en houles

luxe roedes van Houles

Vion heeft roedes met een scherpe prijs

ronde roedes

vierkante roedes

rechthoekige roedes

houten roedes

maten 16 mm, 20 mm, 28 mm , 40 mm

gebogen, recht, rond

design, functioneel

basic en luxe

roedes in de kleuren wit, zwart, aluminium, nikkel, messing

 

Interstill roede

Interstill roede

 

 

Tijdloos

Gordijnroedes zijn tijdloos en passen goed in moderne interieurs maar ook in huizen met een klassieke uitstraling. Gordijnroedes zijn vaak de kleinste details in een interieur die het `m doen en die het zijn specifieke uitstraling verlenen

 

Railsroede

Railsroede

 

 

 

Interstil

Interstil rails mogen gezien worden en maken uw gordijnen mooier. Ze verzorgen een perfecte overgang van gordijn naar wand of plafond. Of het nu gaat om de wave rails of  binnenloopsystemen

Door unieke designproducten en technische oplossingen van de verschillende interstil-ophangsystemen wordt de perfecte opstelling van uw gordijnen gecreëerd.

 

Interstill

 

Interstil

Interstil

 

BÜSCHE

Kwaliteit houdt veel meer in voor BÜSCHE dan alleen het gebruik van eersteklas materialen. Kwaliteit vormt de kern van hun dagelijks werk bij BÜSCHE. Zelfs in de vroege stadia waarin producten worden ontwikkeld en prototypes worden gemaakt, richt BÜSCHE zich op zijn hoge interne normen voor materialen, oppervlakken, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid.

Vion, Inside en Tecdor vallen ook onder de collectie van Büsche

Busche Roede

Büsche Roede

 

XXL Designroeden

XXL Designroeden biedt voor iedere situatie een passende oplossing op maat. Met het juiste ophangsysteem komt jouw gordijn nog beter tot zijn recht. XXL Designroeden biedt een oplossing voor iedere gordijnsituatie. Bij onze gordijnroeden en gordijnrails ben je verzekerd van:

 • Maatwerk van hoge kwaliteit;
 • De optie om te kiezen uit alle RAL kleuren;
 • Vaste prijs per meter.

 

XXL roeden

XXL roeden

 

Decoline

De rol van raamdecoratie is het creëren  van momenten, het scheppen van sferen in een huiselijke en professionele omgeving. Continu doorontwikkelen  van ophangtechnieken en de totaaloplossing waarbij de ophangtechniek, de stof en confectie naadloos, harmonieus en perfect in elkaar overgaan. ecoline biedt inox, messing, metalen en houten garnituren. Voor ieder interieur de passende oplossing.

 

Decoline

houten roede

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Interstil

Interstil

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

roede van Busche

 

Gordijnen in combinatie met roede

Gordijnen en roedes zijn echte sfeermakers in het interieur. De meeste woningen hebben een witte rails die niet op valt. Maar roedes kunnen net dat luxe detail geven en de woning echt persoonlijk maken. Er zijn diverse soorten collecties. Zo zijn er verschillende soorten stijlen die passend zijn binnen elk interieur.

 

Rails

roede rails

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

roede

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en Het Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof