Roedes

Belvedere villa – inrichting is de grootste leverancier van roedes in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft roedes van verschillende merken. Gordijnen spelen een immense rol in het interieur maar de keuze van een mooie roede is net zo belangrijk.

 

Belvedere villa – inrichting

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen moet u vaak een keuze maken voor een gordijnsysteem. De ouderwetse gordijnrails worden eraf gehaald en een nieuw en moderner systeem komt hiervoor in de plaats. Maar waar kiest u dan voor?

Bij mooie gordijnen hoort een functionele en stijlvolle rails of roede. Door het brede assortiment aan verschillende stijlen roedes, wat u bij Belvedere kan vinden, zijn wij ervan overtuigd dat u hier de juiste roede vindt. Wij kijken graag samen met u mee naar de beste opties en mogelijkheden voor uw wensen.

Kom voor deskundig advies langs in de showroom op de 2e loswal 12 in Hilversum.

 

Interstil

Interstil

Interstil rails mogen gezien worden en maken uw gordijnen mooier. Ze verzorgen een perfecte overgang van gordijn naar wand of plafond. Of het nu gaat om de wave rails, de binnenloopsystemen of gordijn roedes. Door unieke designproducten en technische oplossingen van de verschillende interstil-ophangsystemen wordt de perfecte opstelling van uw gordijnen gecreëerd.

 

 

BÜSCHE

Kwaliteit houdt veel meer in voor BÜSCHE dan alleen het gebruik van eersteklas materialen. Kwaliteit vormt de kern van hun dagelijks werk bij BÜSCHE. Zelfs in de vroege stadia waarin producten worden ontwikkeld en prototypes worden gemaakt, richt BÜSCHE zich op zijn hoge interne normen voor materialen, oppervlakken, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is op het gebied van bedden al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen   tapijt  woninginrichting   cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen