Roedes

Belvedere villa – inrichting is de grootste leverancier van roedes in Hilversum en het Gooi. Belvedere heeft roedes van verschillende merken. Gordijnen spelen een immense rol in het interieur maar de keuze van een mooie roede is net zo belangrijk.

 

 

Belvedere villa – inrichting

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op de 2e loswal 12 in Hilversum. Wij willen u graag helpen met de eisen en wensen die u heeft. Belvedere heeft een ruim assortiment waardoor wij elke klant kunnen helpen. Met de luxe en prachtige gordijnstoffen die wij verkopen is het net zo belangrijk dat u een functionele en prachtige rails uit zoekt, wij willen hier graag bij helpen.

 

Interstil

Interstil rails mogen gezien worden en maken uw gordijnen mooier. Ze verzorgen een perfecte overgang van gordijn naar wand/plafond, of het nu gaat om de wave rails, de binnenloopsystemen of gordijn roedes. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw gordijnen mogelijk met unieke designproducten en  technische oplossingen.

 

 

BÜSCHE

Kwaliteit betekent veel meer voor BÜSCHE dan alleen het gebruik van eersteklas materialen. Kwaliteit vormt de kern van hun dagelijks werk bij BÜSCHE. Zelfs in de vroege stadia waarin producten worden ontwikkeld en prototypes worden gemaakt, richt BÜSCHE zich op zijn hoge interne normen voor materialen, oppervlakken, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is op het gebied van bedden al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen   tapijt  woninginrichting   cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen