Romo

Belvedere heeft de grootste collectie van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Romo leveren en een groot deel van deze collectie is in onze toonzaal aanwezig.

 

Romo stof Japura

Japura

Jessica Zoob

Romo is dit moment 1 van de meest vooruitstrevende stoffen merken die er zijn. Zoals is onlangs onder het label Black Edition de collectie Desire uitkomen. Stoffen en panelen volledig ontworpen door de Engelse ontwerpster Jessica Zoob.  Deze collectie bestaat uit betoverende stoffen allen geinspireerd door het schilders atelier.

 

Wij hebben de volledige collectie op onze showroom

Black edition

Black Edition biedt bijzonder mooie collecties aan. De woorden die bij de collecties passen zijn: rijk, eigentijds en elegantie.

De Black Edition heeft mogelijkheid geboden om te experimenteren met technieken, kwaliteiten en ontwerpen. De essentie  gaat verder door de kenmerkende kleurenpalet en levendige, eigentijdse prints. Black Edition is rijker en voelbaarder, met kwaliteiten zoals fluwelen en zijde die warmte en luxe geven. Innovatieve en nieuwe technieken zoals digitaal printen en spray-dying hebben complexe ontwerpen gecreëerd met intense kleuren, speciaal gemaakt voor de luxe interieurmarkt.

 

Romo black edition – mizumi-11

 

Romo eigentijdse prints gordijnen

De collectie wordt gekenmerkt door zachte kleuren op zachte achtergronden gecombineerd met bloemen en zijde.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

abanera-07

Romo Linara

De best verkocht stof van Romo is de Linara. Dat is een sterke soepel vallende stof van katoen en linnen. Deze stof onderscheid zich door veel verschillende kleuren. Via onderstaande link kunt u deze kleuren bekijken en ook een sample opvragen.

kleuren romo linara

 

 

Romo design

Romo levert duizenden stoffen met inbegrip van klassieke en eigentijdse drukken, damasten, zijde, jacquards, chenilles en fluwelen.

De reputatie van het bedrijf om een verscheidenheid van uitstekende ontwerpen en kwaliteiten aan te kunnen bieden steunt op twee belangrijke factoren; exclusieve ontwerpen van zijn ervaren en toegewijde ontwerpteam en een goede relatie met zorgvuldig gekozen ervaren wevers en drukkers.

 

tatiana-00

 

Romo onderscheidt zich op de volgende punten

  • gebruikt onderscheidende dessins
  • heeft met Linare de meest verkochte stof in Nederland (240 kleuren)
  • is toe te passen in een modern en klassiek interieur

 

 

Collectie Japura

In deze avontuurlijk en decoratieve collectie wordt Romo’s passie voor de natuur verbeeld. Door een tropische trend te nemen, worden unieke ontwerpen gemaakt. Varenbladen en palmmotieven komen op een unieke manier terug in de collectie. Verschillende en stoffen en kleuren maken de collectie af.  Japura straalt luxe uit.


"<yoastmark

 

"<yoastmark

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

madigan-00

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Klassiek behang

Romo heeft een hele mooie collectie eigentijds en klassiek behang. Kenmerkend voor de collectie is het ruimtelijk effect en de mooie harmonieuze kleuren.

 

 

Gordijnen

Romo heeft een enorme collectie klassieke en moderne gordijnstoffen. Eikpunt van de collectie is de stof Linare. Een mooie linnenlook, kwalitatief zeer goed en leverbaar in 240 kleuren. deze stof kan ook als meubelstof worden gebruikt.

 

meubelstoffen

Romo heeft een hele mooie collectie meubelstoffen. De collectie is zeer gevarieerd en is zowel modern als klassiek goed toe te passen. O.a. heeft de collectie hele mooie streepdessins.

www.romofabrics.com

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen