Sahco Hesslein

Belvedere is de grootste Sahco Hesslein dealer van Hilversum en het Gooi. We zijn een groot fan van dit merk en hebben een mooie collectie stoffen, gordijnen en meubelstoffen van Sahco Hesslein op onze showroom hangen.

Per definitief zijn Sahco Hesslein stoffen smaakvol en kwalitatief zeer goed.

 

 

Sahco hesslein, Luxe voor elke Dag

Het doel van Sahco Hesslein is om ieders leven mooier te maken met uitgesproken luxe stoffen die niet alleen heerlijk zijn om naar te kijken maar ook aangenaam zijn om aan te raken. Het is een creatief powerhouse dat stoffen maakt die museum waardig zijn, maar ook een hele mooie collectie basics maakt die rust brengen in uw huis. In alle gevallen zijn de stoffen bijzonder smaakvol. De stoffen zijn een echte eyecatcher in uw interieur.

 

De 3 kernbegrippen van Sahco Hesslein stoffen zijn fascinatie, innovatie en kwaliteit. Sahco maakt alleen stoffen waarvan ze zeker zijn dat ze aan de allerhoogste eisen voldoen. Lukt dat niet, dan wordt de stof niet gemaakt. Sahco zorgt ervoor dat de stoffen kwalitatief sterk zijn waardoor zij een lange levensduur hebben.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Sahco Hesslein en Innovatie

Voor Sahco betekent innovatie dat ze geen  trends volgen, maar de trends maken. Het is continu in beweging. Het levende bewijs hiervoor is de Avant garde Collectie van Ulf Moritz. Deze collectie kan zo het museum in.
Wat kwaliteit betreft is Sahco echter weer ouderwets. Geen compromissen tav stoffen, weverijen, en designers. Alleen voor het beste wordt een plek ingeruimd.  Hierdoor telt de collectie vele klassiekers die een levenlang meegaan.

 

Lori Weitzner

Lori Weitzner’s een andere belangrijke Sahco designer maakt natuurlijk stoffen met een vrouwelijke touch. Met de natuur als inspiratiebron maakt ze stoffen van Zijde, linnen en wol met zeer verfijnde structuren zoals bloemen en bladeren, alles subtiel geweven zodat het patroon niet het eerste is dat opvalt.  Lori Weitzner stoffen brengen rust en ruimte in uw huis.

 

ULF MORITZ

Ulf Moritz is heel sterk in het creëren van een vernieuwende sfeer. Zijn collectie roept keer op keer een sfeer op die tot dan toe onbekend was in het stoffenlandschap. De collectie Moritz is bij uitstek trendsettend. Hij komt keer op keer met nieuwe concepten die vervolgens door andere stoffenhuizen worden overgenomen.

 

 

Collectie van Sahco Hesslein

De casa collectie heeft als uitgangspunt pure luxe.  Glanzende zijde stoffen, damasten en uitbundige prints. Alles voor een imponerende inrichting.

 

Sahco Hesslein meubelstoffen

Sahco heeft een hele mooie collectie meubelstoffen die zowel voor klassiek als moderne meubels zeer geschikt zijn. Kwalitatief sterk en met een fantastische uitstraling.

 

Collectie Sahco Hesslein

De collectie is zeer uitgebreid en bevat:
  • gordijnstoffen
  • meubelstoffen
  • behang
  • transparanten
  • inbetweens
  • fournituren
  • kleden
  • wandbekleding

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild