Vadain

Belvedere is de grootste leverancier van Vadain stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

Vadain_gordijnen

Vadain_gordijnen

 

 

Vadain

Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. De stylisten- en inkoopteam doet continu onderzoek naar wereldwijde trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. De medewerkers in de ateliers maken alle stoffen tot gordijnen. Vadain besteedt veel aandacht aan de kwaliteit. Elk jaar brengen ze twee veelzijdige en moderne collecties uit, ingedeeld in verschillende thema’s. De gordijnen van Vadain vind je bij de betere woninginrichters in Nederland, België en Luxemburg.

 

Basics

Vadain heeft veel basic stoffen voor een scherpe prijs.

 

 

Vadain- Whirl around

Vadain- Whirl around

 

Totaalconcept

De missie van Vadain is het bieden van een totaalconcept op het gebied van interieurtextiel voor de woninginrichter in de Benelux. Ze bieden naast de collecties ook confectie, automatisering, voorraadbeheer en fysieke distributie.

 

Vadain_A New Beginning

Vadain_A New Beginning

Vadain | Else

Vadain staat al jaren bekend om haar veelzijdige stofcollecties, van waaruit de mooiste gordijnen in haar eigen ateliers vervaardigd worden. Nu introduceren zij Vadain | else. Deze collectie is ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl en met aandacht voor detail. Samen vormen de stoffen een palet van exclusieve kwaliteiten, kleuren en dessins. Een nieuwe, andere, toonaangevende gordijncollectie

 

Gordijncollectie Vadain Else

Gordijncollectie Vadain Else

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Sfeervol

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, verbeteren de akoestiek van de ruimte en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken.

 

Vadain_gordijnen

Vadain_gordijnen

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Vadain_stoffen

Vadain_stoffen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof