Van den Acker

Belvedere is de grootste leverancier van Van den Acker stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van Van den Acker leveren.

 

 Stof Van den Acker, Newyork

 

Sinds 1807

In 1807 startte de familie Van den Acker  met de productie en verkoop van geweven stoffen. Op dit moment leidt de 6e generatie het bedrijf. De kennis die van vader op zoon is overgedragen wordt zorgvuldig gekoesterd en vormt het fundament van het bedrijf bij de dagelijkse productie van hoogwaardige stoffen. Van den Acker is sinds 2007 bij koninklijke beschikking Hofleverancier en behoort tot de tweehonderd oudste, nog steeds actieve, bedrijven van Nederland.

 

Het ontwerp en de productie van onze stoffen vinden volledig in eigen huis plaats. Garenverven, scheren, weven, finishen en productontwikkeling.

 

Stof Van den Acker, Lowlands

 

Duurzaamheid

Bij Van den Acker streven ze er continu naar om de invloed van hun productie- en arbeidsproces op het milieu zo laag mogelijk te houden. Hun doel is een optimale balans tussen het meest functionele en modische ontwerp, met een minimale invloed op het milieu. Bij investeringen in nieuwe technologie worden de kwaliteit en de efficiency van hun productie en de gezondheid en veiligheid van onze mensen meegenomen, evenals de invloed op het milieu. Voor een familiebedrijf van ruim 200 jaar oud vanzelfsprekende keuzes.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Stof Van den Acker, Lowlands

 

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez