Vano

Belvedere is de grootste leverancier van Vano stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie op onze showroom en kunnen de volledige collectie leveren.

 

Vano Azrou collectie

Vano Azrou collectie

 

Vano home stoffen

Vano home stoffen

 

Vano

VANO is sinds drie generaties een uitgever van decoratiestoffen en meubels die verkrijgbaar zijn bij decoratiewinkels en decorateurs. De collectie wordt elk jaar aangepast aan de veranderingen van een wereld in constante evolutie.

Door trends te analyseren, universums te maken, met vertrouwde leveranciers en fabrikanten te werken, kleurenlijnen met de grootste finesse te ontwikkelen, kunnen we een prachtige collectie aanbieden. Vano maakt zowel gordijnstof als meubelstof. Het leveren van  hoge kwaliteit en een betaalbare prijs is de rode draad van het bedrijf.

VANO is gevestigd in het hart van Europa, in België, in de buurt van Brussel en verdeeld via decoratievakhandel voornamelijk in Benelux en Frankrijk. Vano is ook aanwezig in andere Europese landen en in Amerika.

 

Vano gordijnstof

Vano gordijnstof

 

De rijkdom aan materiaaleffecten van onze “High Performance”-stoffen

Onze partners ontwikkelen met innovatie en passie fantasiegarens die het uiterlijk van natuurlijke materialen imiteren. Het werk van de draad biedt een matte uitstraling om een ​​natuurlijk effect te verkrijgen (zoals katoen). De structuur van het garen kan ook worden bewerkt om lussen te creëren met een wollig effect.

Daarnaast besteedt Maison VANO bijzondere aandacht aan de afwerking, die soepelheid in het laken, zachtheid en een zeer natuurlijke visuele uitstraling garandeert.

Of je nu een liefhebber bent van natuurlijke sferen of op zoek bent naar kleuren en durf, je vindt in ons assortiment een verscheidenheid aan stoffen voor al je ontwikkelings- en decoratieprojecten.

 

Vano staat voor:

 • Onze traditie van passie en creativiteit plaatst kwaliteit als eerste in onze waarden
 • Onze collectie biedt een ruime keuze stoffen aan voor verschillende gebruiken:
  meubels, gordijnen en kussens
 • Betrouwbaar personeel met ervaring die de klanten en hun verwachtingen kennen
 • Om zo snel mogelijk te kunnen leveren, hebben wij altijd de gevraagde stoffen in voorraad  

 

Vano stoffen - Collectie Berber

Vano stoffen – Collectie Berber

Hoogwaardige meubel-en decoratiestoffen

De collectie meubel-en decoratiestoffen VANO biedt een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen voor stoffering van zetels, confectie van gordijnen en stores, of accessoires. Laat u verleiden door buitengewone jacquards en prints, door uniek borduurwerk. Bewonder hoe elegant en nonchalant onze luxueuze chenille en velours stoffen vallen. Laat uw interieur schitteren en speel met de transparantie van onze selectie voiles. U vind zeker ook meer technische stoffen voor al uw renovatieprojecten.

 

Vano April collectie

Vano April collectie

 

 

Collectie Chateauneuf /Jardin D´Hiver

Deze stof heeft een groot patroon met de hand geschilderd op een linnen canvas. Het gigantische ornamentele motief mengt wellust, arabesken en plantaardige en florale elementen. Het zal de ramen van klassieke interieurs elegant aankleden.

 

Onderhoud stoffen

De wascodes tonen hoe de stoffen het best onderhouden moeten worden omdat het onderhoud niet alleen afhangt van de voornaamste samenstelling van de stoffen. Er moet rekening gehouden worden met alle componenten: zowel de vezels als de verf en de afwerking. De wascodes bevinden zich in de internationale normen ISO3758.

 

Vano gordijnstof en meubelstof

Vano gordijnstof en meubelstof

 

 

Collecties

Diverse collecties :

 •  Azrou
 • Berber
 • Mehari
 • Metropolis
 • Pasha
 • Zen
 • Evasion
 • April
 • Prisma
 • Floreana
 • Refuge
 • Sing
 • Gatsby
 • Navajo
 • Cloud

 

Vano Metropolis collectie

Vano Metropolis collectie

 

Passie, creativiteit en kwaliteit

Passie, creativiteit en kwaliteit zijn de basiswaarden van ons merk, daarom herdenken en vernieuwen zij continu de collecties met nieuwe materialen, nieuwe motieven en nieuwe inspiratie op hun eigen innovatieve manier.  Tendenzen analyseren, sfeer creëren, weloverwogen kleurengamma’s ontwikkelen om een nieuwe collectie te ontwerpen die ruimte maakt voor vernieuwing binnen de huidige trends en toch in harmonie blijft met het geheel van de collectie. Hier krijgt het label ‘Inspired in Belgium’ zijn volle betekenis.

 

Collectie: Cloud – XXL stof

De stof Cloud bestaat voor 43% uit wol en heeft een breedte van 320 cm. Hiermee is Cloud een Gamma XXL-stof die speciaal zijn ontworpen voor de bekleding van grote ramen en schuiframen. Deze stof heeft een prachtige lichtheid en oneindige zachtheid die een voortreffelijke transparantie onthult. Haar luchtige textuur en mooi wollig uitzicht geeft de kamer een vredige en stralende sfeer.

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Vano stoffen- collectie Floreana

Vano stoffen- collectie Floreana

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Vano Mehari collectie

Vano Mehari collectie

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

VANO_ Rideau

VANO_ Rideau

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof