Vano

Belvedere is de grootste leverancier van Vano stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie op onze showroom en kunnen de volledige collectie leveren.

 

Aristo 1902

 

Vano

VANO is sinds drie generaties een uitgever van decoratiestoffen en meubels die verkrijgbaar zijn bij decoratiewinkels en decorateurs. De collectie wordt elk jaar aangepast aan de veranderingen van een wereld in constante evolutie. Nieuwe producten zoals uitzonderlijke jacquards, grandioze prints en spectaculaire borduurwerken maar ook technische stoffen voor contracten en projecten komen in de collectie.

Door trends te analyseren, universums te maken, met vertrouwde leveranciers en fabrikanten te werken, kleurenlijnen met de grootste finesse te ontwikkelen, kunnen we een prachtige collectie aanbieden. Vano maakt zowel gordijnstof als meubelstof. Het leveren van  hoge kwaliteit en een betaalbare prijs is de rode draad van het bedrijf.

VANO is gevestigd in het hart van Europa, in België, in de buurt van Brussel en verdeeld via decoratievakhandel voornamelijk in Benelux en Frankrijk. Vano is ook aanwezig in andere Europese landen en in Amerika.

 

margot

 

Vano staat voor:

– Onze traditie van passie en creativiteit plaatst kwaliteit als eerste in onze waarden

– Onze collectie biedt een ruime keuze stoffen aan voor verschillende gebruiken:
meubels, gordijnen en kussens

– Betrouwbaar personeel met ervaring die de klanten en hun verwachtingen kennen

– Om zo snel mogelijk te kunnen leveren, hebben wij altijd de gevraagde stoffen in voorraad  

 

Stof Vano, Vardesa

Collection Detail – Doni

Onderhoud stoffen

De wascodes tonen hoe de stoffen het best onderhouden moeten worden omdat het onderhoud niet alleen afhangt van de voornaamste samenstelling van de stoffen. Er moet rekening gehouden worden met alle componenten: zowel de vezels als de verf en de afwerking. De wascodes bevinden zich in de internationale normen ISO3758.

Stof Vano, Elide

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Stof Vano, Urban

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez