Waverly

Belvedere is de grootste leverancier van Waverly stoffen in Hilversum en het Gooi. Wij kunnen alle stoffen leveren van Waverly door heel Nederland echter hebben wij geen stalen op de showroom liggen !  Waverly stoffen zijn gebaseerd op klassiek, kleurrijk en elegantie.

 

 

Over Waverly

Waverly is gelanceerd in 1923. Waverly is een lifestyle-merk en een van de meeste erkende namen in de woninginrichting. De kenmerkende stijl is vakkundig vertaald in ontelbare klassieke stijlen bij woninginrichtingsproducten waaronder stoffen, wandbekleding, beddengoed, raambekleding, decoratieve accessoires en andere belangrijke producten.  Het bestaat uit Waverly Home, Waverly Home Classics, Waverly Baby, Waverly Celebrations, Waverly Inspriations en Waverly Sun N Shade.

 

 

Eerste collectie

F. Schumacher & Co een maker van exclusieve Europese stoffen om een huisinrichting te bieden aan de opkomende markt van Amerikaanse consumenten die een toegankelijke stijl zochten. De eerste collectie bestond uit acht patronen van de Amerikaanse ontwerper Cy Clark. Zijn onmiddellijke populariteit leidde tot een snelle uitbreiding van de collectie.

 

 

Stoffen

Alles bij Waverly begint met een uitgebreide stoffen collectie. Waverly staat voor klassiek, kleurrijk en elegant.  Waverly stoffen hebben een erfenis van het erfgoed van bijna een eeuw uit, vanuit daar maken zij een ontwerp om te passen bij de smaak van de hedendaagse consument. De stoffencollectie bevat 2000 stijlen.

 

 

Raamdecoratie

Waverly’s collectie van raampanelen en valletjes maken een elegante stijl steeds toegankelijker. De kant en klare stijlen komen uit het assortiment van de stoffencollectie. Formele en elegante gedetailleerde kamerhoge panelen creëren een luxe indruk. Heldere en schone patronen maken een casual en eigentijds motief compleet.

 

 

Bedden

De traditie van de oude wereld, klassieke styling en schone eigentijdse patronen vloeien voor uit de vele stijlen voor de beddengoedcollectie van Waverly. Het beddengoed biedt een eenvoudige manier om inspiratie op te doen bij het middelpunt van een slaapkamer.

 

 

Muurbekleding

De muren van een huis bepalen de uitstraling en persoonlijkheid uit van een interieur. De muurbekledingen gaan uit van de rijke tradities van de stoffencollecties en brengen het huis een andere sfeer met de klassieke Waverly stijl.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans. Onze meesterstoffeerder Jos Hartog verzorgt al uw stoffeerwerk.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez