William Yeoward

Wij zijn de leverancier van William Yeoward in Hilversum en het Gooi.  Wij kunnen de hele zeer uitgebreide William Yeoward collectie direct leveren en een groot deel van  de collectie is bij ons in de winkel aanwezig.

 

William Yeoward kussen, collectie albersque

 

William Yeoward: prachtige interieurweelde met een individuele stijl

William Yeoward is naamgever en de ontwerper van één van Londens meest toonaangevende interieurmerken en dé creatieve kracht achter de kenmerkende interieurdesigns en accessoires van dit merk. Tot de collecties behoren meubels, stoffen, behangen, verlichting en vele andere interieuraccessoires. Het merk kenmerkt zich als verfijnd, elegant en met een hoge individuele stijl. Denk aan luxueuze stoffen, weelderige patronen en rijke jacquards die goed te combineren zijn in zowel stijlvolle moderne interieurs als woningen met klassieke allure. Daarbij staat naast elegantie ook het comfort en een praktisch design voorop want een comfortabel interieur zorgt voor tevreden bewoners.

 

William Yeoward, stof valentina

 

De stoffen en behangen van William Yeoward vatten de stijl van Yeoward prachtig samen in kleurvolle naturellen en een overvloed van vreugde. De collecties omvatten een grote verscheidenheid, originaliteit en eenvoud, welke zeer aantrekkelijk zijn door de rustieke strepen, prachtige borduursels en landelijke texturen. Kleur is onmisbaar in de collecties van Yeoward, waarbij het pallet terug te voeren is naar tradities. Zo vinden navy, rood, blauw, chocolade en mauve allemaal hun plek in deze betoverende collecties.

 

 William Yeoward, stof zakira

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

william yeoward, collectie library II

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans. Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere, Lelystad en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex