William Yeoward

Wij zijn de leverancier van William Yeoward in Hilversum en het Gooi.  Wij kunnen de hele zeer uitgebreide William Yeoward collectie direct leveren en een groot deel van  de collectie is bij ons in de winkel aanwezig.

 

William Yeoward kussen, collectie albersque

 

William Yeoward: prachtige interieurweelde met een individuele stijl

William Yeoward is naamgever en de ontwerper van één van Londens meest toonaangevende interieurmerken en dé creatieve kracht achter de kenmerkende interieurdesigns en accessoires van dit merk. Tot de collecties behoren meubels, stoffen, behangen, verlichting en vele andere interieuraccessoires. Het merk kenmerkt zich als verfijnd, elegant en met een hoge individuele stijl. Denk aan luxueuze stoffen, weelderige patronen en rijke jacquards die goed te combineren zijn in zowel stijlvolle moderne interieurs als woningen met klassieke allure. Daarbij staat naast elegantie ook het comfort en een praktisch design voorop want een comfortabel interieur zorgt voor tevreden bewoners.

 

William Yeoward, stof valentina

 

De stoffen en behangen van William Yeoward vatten de stijl van Yeoward prachtig samen in kleurvolle naturellen en een overvloed van vreugde. De collecties omvatten een grote verscheidenheid, originaliteit en eenvoud, welke zeer aantrekkelijk zijn door de rustieke strepen, prachtige borduursels en landelijke texturen. Kleur is onmisbaar in de collecties van Yeoward, waarbij het pallet terug te voeren is naar tradities. Zo vinden navy, rood, blauw, chocolade en mauve allemaal hun plek in deze betoverende collecties.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 William Yeoward, stof zakira

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

william yeoward, collectie library II

 

Delcia collectie

Een goddelijke collectie geïnspireerd door tuinen uit de hele wereld.  Van de exotische en tropische gebieden van India en Amerika tot romantische Engelse landtuinen die over de hele wereld worden bewonderd. In een prachtig palet van blauw en wit met zachte en serene accenten. Een perfecte collectie voor klassieke gordijnen, jaloezieën, kussens, spreien en bekleding

 

Delcia collection

Delcia collection

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren