Wind

Belvedere is de grootste leverancier van Wind stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van Wind leveren.

 

Collection Castle

 

Wind, collectie Nature

 

Over wind

Wind werd in 1954 opgericht door de familie De Zutter en is ondertussen bekend om haar hoogwaardige textielvervaardiging en design. Wind is gevestigd in Waregem België), de streek die reeds sinds de XIVde eeuw bekend staat om haar textielindustrie; Wind is dan ook de belichaming van ervaring en traditie. Wind onderscheidt zich tegenwoordig door zowel de exclusieve design als zijn geïnspireerde collecties.

 

 

 Wind, collectie Star

 

De selectie van voortreffelijke stoffen en de ontwikkeling van een vernieuwend design waarin het hedendaagse succesvol wordt gecombineerd met de laatste trends: dat is het handelsmerk van Wind. Elke collectie vormt een uniek assortiment van exclusief door het merk aangeboden kleuren, patronen en texturen. Die bekledingen decoreren vandaag de meest prestigieuze plaatsen, verspreid over de hele wereld.

http://www.wind.be/nl/home

 

Collectie Bridges

De collectie kleed je interieur met elegantie aan. Frisse patronen en mooie natuurlijke kleuren komen in de collectie terug. De stof heeft een glanzende gloed.

 

Bridges collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Wind, collectie Scala

 

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Rotterdan,  Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez