Woodweave

Belvedere is de grootste leverancier van woodweave producten. Belvedere kan alle producten van Sunway leveren door heel Nederland

 

Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke en warme uitstraling.

Een nieuw type houten raamdecoratie: De Woodweave blind. De Woodweave blind is een houten optrekgordijn. Het is letterlijk : jaloezieen van geweven hout. Ze zijn decoratief en leverbaar in drie verschillende weefstructuren en twee modellen. Ze zijn verkrijgbaar in natuurtinten.

Er zijn twee modellen:

  1. De roll-up: dit model rolt zich op als een rolgordijn.
  2. De Roman: dit model vouwt zich in segmenten als een vouwgordijn.

 

 

 

Combineren

De Woodweave blinds kunnen goed gecombineerd worden met houten jaloezieen.  De Memphis houten jaloezie serie komt qua kleuren zeer overeen. Veel witte en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede range aan natuurlijke beitskleuren.

Het houten optrekgordijn wordt afgebiesd met een bies in matchende of contrasterende kleur.

 

Dealer

Sunway heeft een mooie collectie van Woodweave blinds die goed gecombineerd kunnen worden met een van de andere collecties. Sunway heeft exclusieve raamdecoratie. De collectie wordt met zorg samengesteld. Sunway is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is de grootste Sunway Dealer van Hilversum en het Gooi.

 

 

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .