Zimmer Rhode

Belvedere is de grootste aanbieder van Zimmer + Rhode stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Zimmer + Rhode leveren.

 

zimmer-bloem

 

 

Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt.  Zimmer + Rhode is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat Zimmer + Rhode zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast.

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

 

Meubelstoffen Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode heeft een zeer uitgebreide collectie hoogwaardige meubelstoffen.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

meubelstof zimmer rhode

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

Baker Stoffen

Voor de klassiek inrichting heeft Zimmer + Rhode het merk Baker. Hele mooie rijke engelse stoffen.

 

Travers

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek