Zimmer Rhode

Belvedere is de grootste aanbieder van Zimmer + Rhode stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Zimmer + Rhode leveren door heel Nederland.

 

zimmer-bloem

 

Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt.  Zimmer + Rhode is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat Zimmer + Rhode zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast.

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

 

Meubelstoffen Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode heeft een zeer uitgebreide collectie hoogwaardige meubelstoffen. Belvedere kan alles leveren van Zimmer & Rhode door heel Nederland.

 

Collectie Metropolitan

De collectie is gebaseerd op de dynamiek en diversiteit van grote steden. Zimmer & Rohde heeft zich laten inspireren door de unieke grootschalige stedelijke ervaring. In de collectie komt pure elegantie samen met kwalitatief vakmanschap. Metropolitan is de ziel van de grote stad en dat is duidelijk te zien in elk ontwerp.

 

Article no.: 1010773884

 

Wonderland

De collectie is een eerbetoon aan mythische plaatsen, sprookjesachtige droomwerelden en de magie van de toekomst. Deze collectie is echter ook geïnspireerd op de nieuwe ontwerpmogelijkheden die mogelijk zijn gemaakt door technische innovatie.

Wonderland collectie

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting.

  • deskundig telefonisch advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland

 

Wonderland collection

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

meubelstof zimmer rhode

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

 

Baker Stoffen

Voor de klassiek inrichting heeft Zimmer + Rhode het merk Baker. Hele mooie rijke engelse stoffen.

 

Travers

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .