Zimmer Rhode

Belvedere is de grootste aanbieder van Zimmer + Rhode stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Zimmer + Rhode leveren door heel Nederland.

Zimmer en Rohde stof Silhouette

Zimmer+Rohde stof Silhouette

 

Textielfabrikant

Zimmer+Rohde is een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Sinds de oprichting in 1899 zijn er in dit vierde generatie familiebedrijf 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Oberursel/Frankfurt en binnen haar internationale dochterondernemingen werkzaam.

 

Zimmer en Rohe stof Symbols

Zimmer+Rohe stof Symbols

 

Filosofie

Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld

ZR Inbetween Caecil Re en meubelstof Quadra

ZR Inbetween Caecil Re en meubelstof Quadra

 

Zimmer + Rohde fabric Broadway

Zimmer + Rohde fabric Broadway

 

Zimmer&Rhode

Internationaal bekend om verfijnd design en hoogwaardig interieurtextiel, creëert Zimmer + Rohde al meer dan een eeuw op het snijvlak van traditie en innovatie. Met hun gevarieerde internationale portfolio van exclusieve merken meubelstoffen, vertegenwoordigt Zimmer + Rohde een breed scala aan levensstijlen. Zij brengen elk interieur of project tot leven.

 

Zimmer+Rohde, stof Script

Zimmer+Rohde, stof Script

 

Welke merken vallen onder Zimmer&Rohde

Zimmer+Rohde, Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Travers NY, ADO Goldkante en ARTLINE.

 

Zimmer+Rohe fabric Hidcote Indienne

Zimmer+Rohe fabric Hidcote Indienne

 

Zimmer en Rohe stof Framings

Zimmer en Rohe stof Framings

Internationale brands:

  • Zimmer+Rhode
  • Andecora
  • Etamine
  • Hodsoll McKenzie
  • Travers
  • Artline

 

zimmer en rohde fabric colour study

zimmer en rohde fabric colour study

Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt.  Zimmer + Rhode is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat Zimmer + Rhode zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast.

 

Zimmer Rohde fabrics grey-velvet-and-geometric

Zimmer Rohde fabrics grey-velvet-and-geometric

 

 

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

 

Zimmer + Rohde fabric VILLE FR natural linen

Zimmer + Rohde fabric VILLE FR natural linen

Perfecte balans tussen vakmanschap en technologie

Vanuit het hart van Duitsland en de Europese designhoofdsteden Milaan, Parijs en Londen tot aan het kosmopolitische New York. Er is een breed scala aan interieurstijlen te ontdekken die tijdloos Duits design, weelderige Italiaanse luxe, romantische Franse vrijheid, bewuste Britse naturals en overgangsmatige Amerikaanse elegantie vieren.

 

Zimmer+Rohde

 

Zimmer eb Rohde stof Modern Graphics

Zimmer eb Rohde stof Modern Graphics

Textielvakmanschap

Elke collectie die Zimmer + Rohde maakt, is de perfecte maatstaf voor textielvakmanschap, verfijnd ontwerp en hoogwaardig. De uitgebreide collecties voldoet aan decoratieve tot functionele stoffen, gordijnen en stoffering. Maar ook wandbekleding, passementen en gordijnrails.

Met meer dan tien Zimmer + Rohde-showrooms over de hele wereld bieden zij deskundig advies en snelle service, afgestemd op uw lokale behoeften.

 

Zimmer Rohde fabric-grey-linen-and-watercolours

Zimmer Rohde fabric-grey-linen-and-watercolours

 

zimmer en rohde superimposition

zimmer en rohde superimposition

 

Meubelstoffen Zimmer + Rhode

Zimmer+Rhode heeft een zeer uitgebreide collectie hoogwaardige meubelstoffen. Belvedere kan alles leveren van Zimmer+Rhode door heel Nederland.

 

ZR meubelstof velvet Saga Lux

ZR meubelstof velvet Saga Lux

Collectie Metropolitan

De collectie is gebaseerd op de dynamiek en diversiteit van grote steden. Zimmer & Rohde heeft zich laten inspireren door de unieke grootschalige stedelijke ervaring. In de collectie komt pure elegantie samen met kwalitatief vakmanschap. Metropolitan is de ziel van de grote stad en dat is duidelijk te zien in elk ontwerp.

 

Zimmer en Rohde meubelstof en gordijnstof

Zimmer+Rohde meubelstof en gordijnstof

Wonderland

De collectie is een eerbetoon aan mythische plaatsen, sprookjesachtige droomwerelden en de magie van de toekomst. Deze collectie is echter ook geïnspireerd op de nieuwe ontwerpmogelijkheden die mogelijk zijn gemaakt door technische innovatie.

Zimmer en Rohde meubelstof em gordijnstof - Wonderland collectie

Zimmer en Rohde meubelstof em gordijnstof – Wonderland collectie

Voordelen Belvedere Villainrichting.

  • deskundig telefonisch advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland

 

Zimmer en Rhode stoffering

Zimmer en Rhode stoffering

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Zimmer+Rhode Lineare

Zimmer+Rhode Lineare

 

Lineare

Een metallic glans, die doet denken aan grafiet: de elegante horizontaal gestreepte LINEARE komt vooral goed tot zijn recht bij royaal gebruik als raambekleding. Een fijne kleurcontrasterende lijn benadrukt het geweven reliëf van transparantie en dichtheid. Deze bijzondere decoratiestof wordt in Duitsland vervaardigd en is klimaatneutraal. De garens zijn allemaal afkomstig uit Europa

 

Zimmer+Rhode

Zimmer+Rhode

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Zimmer en Rohe meubelstof en gordijnstof

Zimmer en Rohe meubelstof en gordijnstof

 

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

Zimmer-Rohde-Messina-Plus-gordijnstof-matser

Zimmer-Rohde-Messina-Plus-gordijnstof-matser

 

Baker Stoffen

Voor de klassiek inrichting heeft Zimmer + Rhode het merk Baker. Hele mooie rijke engelse stoffen.

 

 

Travers

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof