Zonnelux

Belvedere is de grootste leverancier van Zonnelux van Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Zonnelux leveren door heel Nederland.

 

Zonnelux rolgordijnen

Rolgordijnen

Zonnelux

Zonnelux is gestart als een familiebedrijf en al jaren actief in de raamdecoratie branche. Met een hoop kennis en ervaring bieden ze een compleet assortiment. Voor ieder raam heeft Zonnelux een gepaste oplossing. Raambekleding is de sfeermaker in het interieur. Het reguleert de lichtinval en is een ware blikvanger binnenshuis. Elk raam is uniek, en daar heeft Zonnelux een passende oplossing voor.

 

Zonnelux geweven hout

Geweven hout

Geschiedenis

Zonnelux is in 1974 gestart als familiebedrijf. Oprichter J.H. van Bladel is begonnen met het produceren van jaloezieën. Nu, bijna 50 jaar later, is Zonnelux één van de grotere aanbieders van op maat gemaakt raambekleding in de Benelux. Niet alleen een mooie geschiedenis om met trots op terug te kijken, maar ook naar een vooruitstrevende toekomst.

 

Zonnelux geweven hout

Geweven hout

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Zonnelux raamdecoratie

Zonnelux raamdecoratie

 

Assortiment

 • houten lamellen
 • geweven hout
 • horizontale jaloezieën (aluminium)
 • plissé
 • duette
 • rolgordijnen

 

Zonnelux aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieen

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Zonnelux rolgordijn

Rolgordijn

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Zonnelux duette

Zonnelux duette

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof

.