St Rafael bank Diez

De bank St Rafael is het meest populaire model van Diez. Deze bank staat in een extra lange uitvoering van 3 meter in het populaire programma Koffietijd. De bank is een aanwinst voor elke villa en zit fantastisch.

Diez raffael

De bank St. Rafael is te leveren in verschillende uitvoeringen.

  • fauteuil
  • sofa 160 cm
  • sofa 180 cm
  • sofa 200 cm
  • sofa 300 cm

De banken zijn te leveren in alle denkbare stoffen en leer. De bank is ook te bestellen zonder bekleding.  U kunt kiezen uit 2 rugkussens of 5 scatters.

Diez Rafael staat op onze showroom

Wilt u de Diez Rafael bank uit proberen dat bent u van harte welkom in onze showroom. Naast de Diez Rafael bank hebben wij nog vele ander modellen van Diez op onze showroom staan.

Diez onderscheidt zich op meubelgebied

Diez is een Nederlandse meubelleverancier die de banken in Nederland maakt. Diez onderscheidt zichop de volgende punten:

  • Het zeer hoge zitcomfort van al haar meubelen
  • De hoge kwaliteit van al haar meubelen
  • Gedegen maatwerk
  • De goede service

De banken zijn te leveren in alle denkbare stoffen en leer. De bank is ook te bestellen zonder bekleding.  U kunt kiezen uit 2 rugkussens of 5 scatters.

diez-rafael-wit

Belvedere is de grootste leverancier van Diez meubelen in Hilversum en het Gooi. De mooiste meubelen hebben wij hier op de showroom staan en wij kunnen het volledige programma van Diez Leveren. Ook bezoeken wij gaarne met u de toonzaal van Diez in Culemborg. Deze toonzaal is alleen toegankelijk voor dealers van Diez.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm