Bor Design glazen tafel

Bor Design maakt schitterende tijdloze glazen salontafels en bijzettafels.

Veel modellen van Bor zijn al meer dan 20  jaar in de collectie zijn. De laatste tijd zijn deze glazen tafels weer ongekend populair. Ze passen namelijk goed in zowel een modern als klassiek interieur en blinken uit door hun eenvoud en stijlvolle uitstraling. Ze zijn stevig en goed te onderhouden.

Glazentafel Op maat gemaakt.

De tafels kunnen in alle denkbare maten worden gemaakt. Populair zijn echter de salon tafel van 100 x 100 x 40 en de bijzettafel van 50 x 50 x 50. De tafel kunnen met en zonder facet in de poot worden gemaakt.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild