Duresta meubelen

Belvedere is een grote fan van Duresta meubelen. Wij hebben geen meubels van Duresta in de showroom staan. Maar gaarne gaan we met u naar de Duresta showroom in Wezep. U kunt deze showroom ook zelfstandig bezoeken.

 

George

 

Duresta

Duresta

 

Bezoek Duresta toonzaal Nederland.

Duresta wordt in Nederland geinporteerd, door Importeur Spakman die een deel van de collectie in de showroom heeft staan. U kunt ons bellen op 035 – 62 147 50 voor het regelen van een verwijzing en bezoek

 

Duresta

Duresta

 

Geschiedenis

Duresta is sinds 1938 gevestigd in Nottinghamshire en is gespecialiseerd in luxe stoffering. Hier wordt met de hand meubilair gemaakt door hooggeschoolde vakmensen, die de de beste materialen gebruiken. Duresta staat bekent om het hoge niveau van hun klantenservice.
De ontwerpen zijn gebaseerd op de klassieke Engelse stijl, maar met een unieke en individueel accent.
Zij hebben de traditionele methoden voor het maken van meubels onder de knie en verfijnd. Om er zo voor te zorgen dat elk stuk bekleding dat zij produceren perfect is, in elk detail.
Met trots kijken zij terug op de geschiedenis en zijn toegewijd aan het behoud van de nalatenschap van Duresta.

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Duresta studio

Duresta ontwerpstudio is constant in de weer met de ontwerpen om ze te ontwikkelen en bij te werken. De kern van elk meubelstuk is een element van de klassieke Engelse stijl, dat een unieke draai krijgt door stoffen te gebruiken die afkomstig zijn van over de hele wereld. Het resultaat is een collectie dat een unieke individuele uitstraling geeft in het interieur, versterkt door details.

 

Duresta classics
 

Materiaal

Het meubilair is gemaakt van hardhouten frames die met de hand worden geassembleerd. De hardhouten kozijnen zijn gegroefd, gelijmd en geschroefd en bieden een stabiele en robuuste basis.

Duresta meubelen is ongeëvenaard in het matchen van patronen en het aan laten sluiten van precisienaden van complexe patronen over het meubilair.

Belvedere

 

Collectie

Duresta meubelen heeft verschillende collecties.

English Classics : De collectie English Classics heeft alle elementen die nodig zijn om een ​​prachtig traditionele uitstraling te creëren. Van Knole-stijl sofa’s met kwastjes tot geplooide armdetails en sierlijke damasten, elke statement-stijl is zorgvuldig opnieuw uitgevonden voor het moderne huis.

International Luxury : De International Luxury-collectie wordt bepaald door glamoureuze stoffen met opvallende, provocerende patronen en heerlijke details. Denk aan haute couture voor je huis.

Boutique Abode : Creëer een kosmopolitisch huis met de Boutique Abode-collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de luxueuze ambiance en het moeiteloze comfort van de beste boetiekhotels ter wereld en biedt elegant gedetailleerde ontwerpen voor een chique en formele look.

Club & Craft : De Club & Craft-collectie herschept de gezellige, karakteristieke sfeer van een skihut of ledenclub. De nadruk van deze collectie ligt op casual luxe met sofa’s en stoelen om in weg te zinken.

Domus : Domus is een eigentijdse collectie en weigert toch om compromissen te sluiten over luxueus comfort. Dankzij eenvoudige, gestructureerde lijnen, is elk stuk moeiteloos stijlvol en heeft het een tijdloze look voor een moderne woning.

Duresta for Matthew Williamson : Matthew Williamson’s samenwerking met Duresta is zijn eerste op maat gemaakte meubelcollectie. Het bestaat uit vijf stofferingsgamma’s en een eclectische selectie van losse stukken om individualiteit en eigenzinnige charme aan uw huis toe te voegen.

National Trust : Bestaat uit de Belton, Lanhydrock en Trafelgar collectie.
De Belton-stoel is een aanvulling op een traditioneel of modern interieur. Dit meubelstuk straalt charme uit, met weelderige diepe knopen aan de achterkant en de armen.
De Lanhydrock is de betekenis van de Engelse klassieke stijl. Deze heerlijke accentstoel is zowel comfortabel als stijlvol en heeft een diepe knoop op het rugkussen.
De Duresta Trafalgar wordt gekenmerkt door een diepe zitting en hoge rug, met scharnierende hoge armen die naar beneden kunnen vallen om een ​​dagbed te vormen.

 

Duresta chair Opera

 

Zelf ontwerpen

Op de site van Duresta kunt u uw eigen Duresta meubel ontwerpen. Kijk op Duresta.com. Hier kunt u ook de gehele collectie bekijken. Belvedere kan alles van Duresta leveren !

 

Ontwerp zelf !

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Studio
 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere heeft de grootste collectie gordijn- en meubelstoffen van Nederland.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Duresta stoffen

Duresta meubelen stoffen

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Duresta

Duresta

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof