Duresta meubelen

Belvedere is een grote fan van de meubels van Duresta. Wij hebben geen meubels van Duresta in de showroom staan. Maar gaarne gaan we met u naar de Duresta showroom in Wezep. U kunt deze showroom ook zelfstandig bezoeken.

 

George

 

Geschiedenis

Duresta heeft sinds 1938 luxe stoffering in Nottinghamshire gemaakt. We bieden handgemaakt meubilair gemaakt door hooggeschoolde vakmensen, gebruiken de beste materialen en bieden de hoogste niveaus van klantenservice. De ontwerpen worden beschouwd als de klassieke Engelse stijl, met een unieke en individuele toets. Zij hebben traditionele methoden voor het maken van meubels onder de knie en verfijnd om ervoor te zorgen dat elk stuk bekleding dat zij produceren perfect is in elk detail; Zij zijn trots op de geschiedenis en zijn toegewijd aan het behoud van de nalatenschap van Duresta.

Duresta studio

Duresta ontwerpstudio werkt veel om de ontwerpen te ontwikkelen en bij te werken. De kern van elke meubelstuk is een element van de klassieke Engelse stijl, dat een unieke draai krijgt door stoffen te gebruiken die afkomstig zijn van over de hele wereld. Het resultaat is een collectie met een individuele uitstraling heeft in het interieur, versterkt door details.

 

Duresta classics
 

Materiaal

Het meubilair is gemaakt van hardhouten frames die met de hand worden geassembleerd. De hardhouten kozijnen zijn gegroefd, gelijmd en geschroefd en bieden een stabiele en robuuste basis waarop we onze ontwerpen maken.  Hun vaardigheden voor het matchen van patronen zijn ongeëvenaard en het team is er enorm trots op dat zij precisienaden kunnen naaien bij het matchen van complexe patronen over bekledingscomponenten.

Belvedere

 

Collectie

Duresta meubelen heeft verschillende collecties.

English Classics : De collectie English Classics heeft alle elementen die nodig zijn om een ​​prachtig traditionele uitstraling te creëren. Van knole-stijl sofa’s met kwastjes tot geplooide armdetails en sierlijke damasten, elke statement-stijl is zorgvuldig opnieuw uitgevonden voor het moderne huis.
International Luxury : De International Luxury-collectie wordt bepaald door glamoureuze stoffen met opvallende, provocerende patronen en heerlijke details. Denk aan haute couture voor je huis.

Boutique Abode : Creëer een kosmopolitisch huis met de Boutique Abode-collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de luxueuze ambiance en het moeiteloze comfort van de beste boetiekhotels ter wereld en biedt elegant gedetailleerde ontwerpen voor een chique, formele look.

Club & Craft : De Club & Craft-collectie herschept de gezellige, karakteristieke sfeer van een skihut of ledenclub. De nadruk van deze collectie ligt op casual luxe met sofa’s en stoelen om in weg te zinken.
Domus : Domus is een eigentijdse collectie en weigert toch compromissen te sluiten over luxueus comfort. Dankzij eenvoudige, gestructureerde lijnen is elk stuk moeiteloos stijlvol en heeft het een tijdloze look voor een moderne woning.
Duresta for Matthew Williamson : Matthew Williamson’s samenwerking met Duresta is zijn eerste op maat gemaakte meubelcollectie. Het bestaat uit vijf stofferingsgamma’s en een eclectische selectie van losse stukken om individualiteit en eigenzinnige charme aan uw huis toe te voegen.
National Trust : Bestaat uit de Belton, Lanhydrock en Trafelgar

 

Duresta chair Opera

 

Zelf ontwerpen

Op de site van Duresta kunt u uw eigen Duresta meubel ontwerpen. Kijk op https://www.duresta.com/ . Zo kunt u ook de gehele collectie bekijken. Belvedere kan alles van Duresta leveren !

 

Ontwerp zelf !

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Studio
 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere heeft de grootste collectie gordijn- en meubelstoffen van Nederland.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex