Stoelen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft een uitgebreide collectie stoelen, van modern tot klassiek en voor elk gebruik.

U kunt onze stoelen gebruiken om gezellig aan de eettafel te zitten, om tot rust te komen in uw serre, om een goed boek te lezen in de woonkamer of om gezellig met de familie rondom de open haard te zitten.

Wij hebben op dit moment  sale.

Kenmerk van al onze stoelen is dat ze kwalitatief goed zijn en daarnaast over een goede zit bezitten. Wij geloven niet in stoelen die er mooi uit zien, maar die niet prettig zitten of slecht gemaakt zijn.

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

relax fauteuils

Wij verkopen ook relax fauteils, handmatig en electrisch te bedienen. Deze stoelen zijn comfortabel maar wij laten tevens zien dat deze stoelen er ook goed uit kunnen zien.

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen