C&C Milano

Belvedere is de leverancier van C&C Milano in Hilversum en omstreken. Belvedere levert alles van C&C Milano door heel Nederland.

 

C&C Milano fabric and upholstery

C&C Milano fabric and upholstery

 

Gehele collectie leveren

Wij hebben geen stoffen van C&C Milano op onze showroom. Wel kunnen wij de gehele collectie van C&C Milano leveren en knipstalen voor u opvragen. www.cec-milano.com

 

C&C Milano meubelstof en gordijnstof

C&C Milano meubelstof en gordijnstof

C&C Milano

Het huis aankleden om een ​​persoonlijkheid te creëren met vormen en kleuren.

C&C staat voor Castellini (Piero) en Castellini (Emanuele), beide leden van dezelfde Milanese familie. Het logo bestaat uit twee hoefijzers, die de bekende passie van Castellini voor paarden en paardrijden oproepen.

C&C Milano heeft als doel de woning te personaliseren en de originaliteit van een ontwerp op maat te definiëren.

Dankzij de geavanceerde technologieën die worden gebruikt in de weefprocessen en de hoge kwaliteit van de vezels, kunnen de stoffen in dubbele breedte en in verschillende gewichten worden gemaakt. C&C Milano’s aandacht voor detail komt vooral tot uiting in de laatste fase van elk project, waarbij elk detail en de afwerking nauwgezet met de hand worden vervaardigd in het zeer gespecialiseerde kleermakerslaboratorium.
Persoonlijke controle over de hele toeleveringsketen, in de meest natuurlijke en geconsolideerde traditie van Made in Italy, is in feite een voorrecht van C&C Milano-kwaliteit.

 

CC Milaan upholstery and curtains

CC Milaan upholstery and curtains

 

Familie Castellini

Het karakter van C&C Milano is het resultaat van de waarde die de familie Castellini altijd heeft gehecht aan haar geschiedenis en traditie. Het is dezelfde passie die Piero en Emanuele Castellini na vier generaties nog steeds beweegt. De stijl van Piero Castellini Baldissera, architect, past perfect bij de textieltraditie en de smaak van Emanuele, waardoor het innovatieve concept van stofdesign tot leven komt.

 

C&C Milano

C&C Milano

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

C&C stoffen

CC stoffen

 

C&C Milano

C&C Milano is een Italiaans stoffenmerk gespecialiseerd in linnen: een collectie met een sobere uitstraling en een prachtig kleurenpalet.

 

C&C Milano

CC Milano

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

CC Milano

CC Milano

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

CC Milano

CC Milano

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

CC Milano gestreepte stof

CC Milano gestreepte stof

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof