Etamine

Belvedere is de grootste aanbieder van Etamine stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Etamine leveren.

 

Etamine Fabrics

 

Etamine

Etamine staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt. Etamine is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat Etamine zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast. Etamine is een onderdeel van het internationale design team van Zimmer and Rodhe.

 

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

Etamine, stof Arlequin

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode / Etamine

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer and Rhode / Etamine afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

 

Etamine, stof Lepic

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Etamine, stof Marché Dakar

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .