Etamine

Belvedere is de grootste aanbieder van Etamine stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van leveren.

Etamine Collectie Ailleurs

Etamine Collectie Ailleurs

 

 

Etamine stof Juan Les Pins

Etamine stof Juan Les Pins

 

Etamine Stoffen

Etamine staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt. Etamine is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat de stoffen zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast. Etamine is een onderdeel van het internationale design team van Zimmer and Rohde.

 

Etamine stof Saint Tropez

Etamine stof Saint Tropez

Etamine stof Ailleurs

Etamine stof Ailleurs

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

Etamine stof Beloha

Etamine stof Beloha

 

Etamine stof Volupe Velour

Etamine stof Volupe Velour

 

Een heldere en romantische lust voor het leven

Etamine weerspiegelt de Franse manier van leven. Met een mediterraan gevoel en een onmiskenbare levensvreugde belichaamt het merk een heldere en romantische levenslust. De lichte, frisse kleuren, die zowel zachte als intense tinten overspannen, worden gecombineerd met bloemenprints op verfijnd linnen of elegante zijde. Etamine geeft elke kamer een unieke sfeer met een perfect stijlvol natuurlijk effect

 

Etamine De Couleur des Fleurs stof Au Crepuscule

Etamine De Couleur des Fleurs stof Au Crepuscule

 

Etamine stof Nazca

Etamine stof Nazca

 

Collectie: Etamine Au Crépuscule

Au Crépuscule getuigt van de liefde van het merk Etamine voor kleur. Het is geïnspireerd op de harmoniën van het Fauvisme, een periode van experimenteren met licht en kleur in de schilderkunst. Paul Gauguin, Georges Braque, Paul Signac en Henri Matisse droomden allemaal van Zuid-Frankrijk als het land van inspiratie

Au Crépuscule, digitaal gedrukt op extra brede stof, is bedoeld om als panelen te worden gebruikt. In harmonie: het bovenste deel in bloembladwit doet denken aan zonlicht en het onderste deel suggereert de schemering over de blauwe Middellandse Zee en op het oker en terracotta landschap van de Provence.

 

Etamine, stof Au Crépuscule

Etamine, stof Au Crépuscule

 

Etamine fabric Alpilles

Etamine fabric Alpilles

Collectie: Fleur D’Orange

Fleur D’Orange presenteert de verwevenheid van oranjebloesem uit mediterrane tuinen aan de oevers van het Comomeer. Het opmerkelijke karakter zit hem in de artistieke kleuren gedrukt op een linnen doek. De bijzondere afwerking geeft het linnen een elegante uitstraling en valt zacht.

 

 

Etamine stof Fleur d'Oranger - Maison Jardin

Etamine stof Fleur d’Oranger – Maison Jardin

 

Collectie: Pétale de lin

Zo licht als lucht – Pétale de lin is geweven in grote breedtes en is wasbaar. De voile is gemaakt van 100% linnen De bewust gekozen lange linnenvezels staan ​​garant voor een lange levensduur en kwaliteit. Het is geweven in de Vogezen en vervolgens geverfd in 24 exclusieve tinten in het noorden van Frankrijk. Het zachte en uitzonderlijke gevoel is het resultaat van een met de hand gewassen afwerking die het linnen verzacht en stabiliseert, waardoor het een vloeiende en lichte val krijgt.

Etamine stof Kashan

Etamine stof Kashan

 

Etamine stof Pétale de lin

Etamine stof Pétale de lin

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Etamine fabric Esprit de vent RE

Etamine fabric Esprit de vent RE

 

Collecties

 • La Couleur des Fleurs
 • Promenade des Anglaiss
 • Carnet de Voyage
 • Marche Dakar
 • Cosmos-Saison
 • Granville Et
 • Optimiste
 • Itinéraires
 • Mura | Alpine | Place de Valois
 • Evasion | Paradis
 • La dame aux Camélias
 • Au Crepuscule
 • Fleur D’Orange
 • Alpilles
 • Saint-Tropez

 

Etamine stof Place des Lices, Sous le Soleil, Volupte

Etamine stof Place des Lices, Sous le Soleil, Volupte

 

Etamine stof Tiare en Volupte

Etamine stof Tiare en Volupte

 

Collectie : La Couleur des Fleurs

Etamine schetst kleurrijke ruimtes doordrenkt met de geuren van de zomer. Deze veertien stoffen brengen de geest en de savoir-faire van onze ambachtelijke wevers over. De stoffen zijn versierd met mediterrane tuinen en bloemenkransen geborduurd in wol, zomerboeketten gedrukt op linnen en met de hand geweven.

Etamine collectie La Couleur des Fleurs stof Polynesie

Etamine collectie La Couleur des Fleurs stof Polynesie

 

Collectie : Promenade des Anglaiss | Voyage a Tunis

Geïnspireerd door de legendarische Promenade des Anglaiss, roepen de positieve kleuren van dit deel van de collectie de frisheid van de zomer op aan de Côte d’Azur en zijn mediterrane charme. Een ander thema, Voyage a Tunis, is geïnspireerd op de ‘Journey to Tunis’ van de kunstenaars Klee, Macke en Moillet uit 1914. Beïnvloed door oosterse flair hebben de stoffen een sprookjesachtige, hemelse kwaliteit. Beide thema’s vertonen een verleidelijk lichtpatroon, terwijl hun composities een meeslepende en opwindende sfeer creëren.

Etamine stof Memoire d Oceanie en Polynesie en Tiare

stof Memoire d Oceanie en Polynesie en Tiare

Etamine stof Voyage a Tunis

Etamine stof Voyage a Tunis

 

Carnet de Voyage – Jardin de Fragonard Collectie

Het Carnet de Voyage is een reisdagboek dat indrukken en kleine souvenirs vastlegt, zoals kruiden, afbeeldingen en andere fragmenten van exotische sferen.

 

Etamine stof Ombre

Etamine stof Ombre

 

Etamine meubelstof Ombre

Etamine meubelstof Ombre

Collectie: Alpilles, as light as air…

Alpilles wordt gekenmerkt door transparantie en de iconische look van Etamine Paris. Het toont getextureerde, ritmische strepen met een tijdloze elegantie in linnen en wol. De stonewashed afwerking geeft zachtheid en authenticiteit aan eigentijdse interieurs, grote ramen die uitkomen op de buitenwereld. 

Etamine stof Alpilles

stof Alpilles

 

Meer informatie over de gehele collectie

Voor de gehele collectie kijk op : https://www.zimmer-rohde.com/en/zr/brands/etamine/

 

 

Etamine stof Horizont, Caravane en Samarcande

stof Horizont, Caravane en Samarcande

 

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer and Rhode / Etamine afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

Etamine stof Contessa, Sage en Secret

stof Contessa, Sage en Secret

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Etamine, stof Marché Dakar

stof Marché Dakar

 

Voordelen Belvedere Villa -inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Etamine

meubelstoffen

 

Meer informatie over meubelstoffen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Etamine fabric Voyage a Tunis

fabric Voyage a Tunis

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Etamine stof Feuille De Bananier

stof Feuille De Bananier

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof