Etamine

Belvedere is de grootste aanbieder van Etamine stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Etamine leveren.

 

Etamine, stof Arlequin

 

Etamine Stoffen

Etamine staat bekend om haar zeer stijlvolle stoffen die qua dessin behoren tot het beste wat er op dit moment gemaakt wordt. Etamine is een voorloper op het gebied van nieuwe patronen en designs.  Opvallend is dat Etamine zowel in moderne als klassieke interieurs wordt toegepast. Etamine is een onderdeel van het internationale design team van Zimmer and Rodhe.

 

TOZER

TOZER

 

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe het internationale design team van Zimmer + Rohde  in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Zij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

 

Een heldere en romantische lust voor het leven

Etamine weerspiegelt de Franse manier van leven. Met een mediterraan gevoel en een onmiskenbare levensvreugde belichaamt het merk een heldere en romantische levenslust. De lichte, frisse kleuren, die zowel zachte als intense tinten overspannen, worden gecombineerd met bloemenprints op verfijnd linnen of elegante zijde. Etamine geeft elke kamer een unieke sfeer met een perfect stijlvol natuurlijk effect

 

Etamine stoffering

Etamine stoffering

 

Collectie: Etamine Au Crépuscule

Au Crépuscule getuigt van de liefde van het merk Etamine voor kleur. Het is geïnspireerd op de harmoniën van het Fauvisme, een periode van experimenteren met licht en kleur in de schilderkunst. Paul Gauguin, Georges Braque, Paul Signac en Henri Matisse droomden allemaal van Zuid-Frankrijk als het land van inspiratie

Au Crépuscule, digitaal gedrukt op extra brede stof, is bedoeld om als panelen te worden gebruikt. In harmonie: het bovenste deel in bloembladwit doet denken aan zonlicht en het onderste deel suggereert de schemering over de blauwe Middellandse Zee en op het oker en terracotta landschap van de Provence.

 

stof  Etamine, Au Crépuscule

 

Collectie: Fleur D’Orange

Fleur D’Orange presenteert de verwevenheid van oranjebloesem uit mediterrane tuinen aan de oevers van het Comomeer. Het opmerkelijke karakter zit hem in de artistieke kleuren gedrukt op een linnen doek. De bijzondere afwerking geeft het linnen een elegante uitstraling en valt zacht.

 

Etamine Collectie Optimiste

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

ETAMINE: Zimmer + Rohde stoffen

ETAMINE: Zimmer + Rohde stoffen

 

Collecties

 • La Couleur des Fleurs
 • Promenade des Anglaiss
 • Carnet de Voyage
 • Marche Dakar
 • Cosmos-Saison
 • Granville Et
 • Optimiste
 • Itinéraires
 • Mura | Alpine | Place de Valois
 • Evasion | Paradis
 • La dame aux Camélias
 • Au Crepuscule
 • Fleur D’Orange

 

Collectie : La Couleur des Fleurs

Etamine schetst kleurrijke ruimtes doordrenkt met de geuren van de zomer. Deze veertien stoffen brengen de geest en de savoir-faire van onze ambachtelijke wevers over. De stoffen zijn versierd met mediterrane tuinen en bloemenkransen geborduurd in wol, zomerboeketten gedrukt op linnen en met de hand geweven.

Etamine - La couleur des Fleurs

Etamine – La couleur des Fleurs

 

Collectie : Promenade des Anglaiss | Voyage a Tunis

Geïnspireerd door de legendarische Promenade des Anglaiss, roepen de positieve kleuren van dit deel van de collectie de frisheid van de zomer op aan de Côte d’Azur en zijn mediterrane charme. Een ander thema, Voyage a Tunis, is geïnspireerd op de ‘Journey to Tunis’ van de kunstenaars Klee, Macke en Moillet uit 1914. Beïnvloed door oosterse flair hebben de stoffen een sprookjesachtige, hemelse kwaliteit. Beide thema’s vertonen een verleidelijk lichtpatroon, terwijl hun composities een meeslepende en opwindende sfeer creëren.

 

VOYAGE À TUNIS

VOYAGE À TUNIS

Carnet de Voyage – Jardin de Fragonard Collectie

Het Carnet de Voyage is een reisdagboek dat indrukken en kleine souvenirs vastlegt, zoals kruiden, afbeeldingen en andere fragmenten van exotische sferen.

 

Etamine - CARNET DE VOYAGE – JARDIN DE FRAGONARD

Etamine – CARNET DE VOYAGE – JARDIN DE FRAGONARD

 

Meer informatie over de gehele collectie

Voor de gehele collectie kijk op : https://www.zimmer-rohde.com/en/zr/brands/etamine/

 

 

Promenade Des Anglaiss | Voyage á Tunis

Promenade Des Anglaiss | Voyage á Tunis

 

Bedrijf  Zimmer + Rhode

Zimmer + Rhode is een echt familiebedrijf opgericht in 1899 en heeft zich haar ontstaan opgewerkt tot een van de leidende stoffen fabrikanten van Europa. Zimmer and Rhode / Etamine afficheert zich als een leverancier van exclusieve stoffen en innovatief design.

 

 Etamine, stof Lepic

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Etamine, stof Marché Dakar

 

Voordelen Belvedere Villa -inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

ETAMINE: Zimmer + Rohde stoffen

ETAMINE: Zimmer + Rohde stoffen

 

Meer informatie over meubelstoffen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Een reis naar Tunesië

Een reis naar Tunesië

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

FEUILLE DE BANANIER

FEUILLE DE BANANIER

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof