Isle Mill

Belvedere is de leverancier van de stoffen van Isle Mill in Hilversum en het Gooi. Belverdere kan alles van Isle Mill stoffen leveren door heel Nederland.

 

The Isle Mill, collectie Lomond

 

Belvedere en Isle Mill

Het merk Isle Mill staat bekend om haar stoffen met unieke designs die als gordijn- en meubelstoffen gebruikt worden, veelal met Schotse ruiten van 100% Schotse wol.

Isle Mill Fusion vormt een moderne aanvulling op het assortiment met een chique, eigentijdse collectie, die met behulp van innovatieve weeftechnieken wordt gebriceerd.

Fusion omvat een breed scala aan wollen vilt,  zware linnen chenille, katoenen stoffen.

In 2005 lanceerde The Isle Mill een reeks meubels, die elegantie combineert met alledaagse functionaliteit

 

Isle Mill

is een familiebedrijf dat meer dan 200 jaar geleden werd opgericht.  De weverij is een onderdeel van de Macnaughton Group.

Zij hebben een uitgebreid assortiment met duizenden stoffen in voorraad.

De Isle Mill wordt erkend als een van de belangrijkste wevers in het Verenigd Koninkrijk en combineert de fijnste natuurlijke vezels met aloude en moderne technieken. De Isle Mill ontwerpt en weeft opvallende stoffen, waarvan vele geïnspireerd zijn op de adembenemende schoonheid van de omliggende Schotse Hooglanden.

 

Ilse Mill - Craigie-Hill-Collection

Ilse Mill – Craigie-Hill-Collection

 

Creatieve meubelstoffen

Creatieve meubelstoffen gemaakt in Schotland sinds 1783. Isle Mill combineert de fijnste natuurlijke vezels met aloude technieken om onderscheidende stoffen te ontwerpen en te weven. Van klassieke paisley’s, plaids en tweeds tot eigentijdse vlaktes met textuur, damasten en de fijnste vitrages. Onze collecties zijn geïnspireerd op de natuurlijke pracht en adembenemende kleuren van de omliggende Schotse Hooglanden.

 

Het proces

Ze zijn er trots op dat het hele productieproces in Schotland is gevestigd. De ontwerpfase vindt plaats op het hoofdkantoor in Perth. Hierna worden onze stoffen geweven in de textielfabriek in Keith, in de Schotse Hooglanden. Ten slotte is onze stof afgewerkt in Galashiels, in de Scottish Borders.

The Isle Mill is een gespecialiseerde wever en ze bieden klanten de diverse mogelijkheden. Onze ontwerpers selecteren garens met composities die variëren van zuivere scheerwol tot complexere gestructureerde garens die mengsels van linnen, zijde, mohair en angora kunnen bevatten.

Eenmaal kromgetrokken en geweven. Worden alle stoffen met de hand geïnspecteerd en met de hand gerepareerd. Vervolgens wordt de stof afgewerkt, een proces dat kan bestaan ​​uit verven, wassen en schuren, persen of bijsnijden.

De weverij van het bedrijf is gevestigd in Keith in het noorden van Schotland en onze afwerking vindt plaats in de Schotse grenzen. Alle andere functies bevinden zich echter op het hoofdkantoor in Perth. Sinds 1999 zijn er in het hoofdkantoor in Perth alle andere processen ondergebracht, waaronder verkoop, ontwerp, financiën en I.T. Perth is gelegen in het centrum van Schotland en heeft directe snelwegverbindingen naar zowel Edinburgh als Glasgow. Het is een ideale locatie voor de distributie van alle producten maar ook een ideale locatie om gasten te ontvangen.

 

Creatieve meubelstoffen

Creatieve meubelstoffen gemaakt in Schotland sinds 1783 De Isle Mill combineert de fijnste natuurlijke vezels met aloude technieken om onderscheidende stoffen te ontwerpen en te weven. Van klassieke paisleys, plaids en tweeds tot eigentijdse gestructureerde effen, damasten en de fijnste vitrages. De collecties zijn geïnspireerd op de natuurlijke pracht en adembenemende kleuren van de omringende Schotse Hooglanden.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Van die merken kunnen wij alles leveren door heel Nederland! Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Incholm- abby collection

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en Het Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Gordijnen en meubelstoffen informatie

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

collectie Hyde Park