Isle Mill

Belvedere is de leverancier van de stoffen van Isle Mill in Hilversum en het Gooi. Belverdere kan alles van Isle Mill stoffen leveren door heel Nederland.

 

The Isle Mill, collectie Lomond

 

Belvedere en Isle Mill

Het merk Isle Mill staat bekend om haar stoffen met unieke designs die als gordijn- en meubelstoffen gebruikt worden, veelal met Schotse ruiten van 100% Schotse wol.

Isle Mill Fusion vormt een moderne aanvulling op het assortiment met een chique, eigentijdse collectie, die met behulp van innovatieve weeftechnieken wordt gebriceerd.

Fusion omvat een breed scala aan wollen vilt,  zware linnen chenille, katoenen stoffen.

In 2005 lanceerde The Isle Mill een reeks meubels, die elegantie combineert met alledaagse functionaliteit

 

 

Isle Mill

Isle Mill is een familiebedrijf dat meer dan 200 jaar geleden werd opgericht.  De weverij is een onderdeel van de Macnaughton Group.

Isle Mill heeft een uitgebreid assortiment met duizenden stoffen in voorraad.

De Isle Mill wordt erkend als een van de belangrijkste wevers in het Verenigd Koninkrijk en combineert de fijnste natuurlijke vezels met aloude en moderne technieken. De Isle Mill ontwerpt en weeft opvallende stoffen, waarvan vele geïnspireerd zijn op de adembenemende schoonheid van de omliggende Schotse Hooglanden.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Van die merken kunnen wij alles leveren door heel Nederland! Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Incholm- abby collection

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Isle Mill, collectie Hyde Park

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris