Klassieke meubelstoffen

Wij hebben de grootste collectie klassieke meubelstoffen van Nederland. In onze winkel in hilversum kunt u deze stoffen op uw gemak bekijken.  Wij hebben meubelstoffen uit alle klassieke stijlen.

Klassieke meubelstof Louis XIV

Louis XIV stijl is een barokstijl vernoemd naar de Franse Koning Lodewijk XIV, die regeerde van 1643 tot 1715. In Nederland wordt de stijl toegepast in de eerste helft van de 18e eeuw. De Lodewijk XIV stijl is zwaar, pompeus en symmetrisch. Een veel gebruikt motief in de architectuur is het acanthusblad. Ook in de stoelen is dit terug te zien.

 

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen.   https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Louis XV

Louis XV stijl is een late barokstijl die wordt geïdentificeerd met het rococo. De stijl is vernoemd naar de Franse koning Lodewijk XV, die regeerde van 1715 tot 1774. De Lodewijk XV-stijl is speels, licht en asymmetrisch en gekenmerkt  zich door de  uitbundige en krullerige versieringen.

 

 

Louis XVI

De Louis XVI-stijl is een van de Lodewijkstijlen. De stijl is vernoemd naar de Franse koning Lodewijk XVI, die regeerde van 1774 tot 1792. In Nederland werd de stijl toegepast in het vierde kwartaal van de 18e eeuw. Na de uitbundige rococostijl volgt een terugkeer naar het classicisme. Dat betekent: de strakke lijn is terug. De stijl is sober en symmetrisch en wordt gekenmerkt door classicistische versieringen als slingers en vazen.

 

Stoffeerder Belvedere

Een goed gemaakte stoel kan  generaties lang mee. Onze stoffeerders Jos Hartog en Ali Yalcinkaya maken uw stoel weer als nieuw met gebruik van de mooiste meubelstoffen. Heeft u al een stoffeerder en wilt u alleen meubelstof bij ons afnemen, dan kan dat natuurlijk ook !

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Klassieke meubelstoffen bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Klassieke meubelstoffen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof