Marvic

Belvedere is de grootste leverancier van Marvic stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van Marvic leveren.

 

Marvic_Bokhara wave

Marvic_Bokhara wave

 

Marvic Textiles

Marvic Textiles

 

Marvic

Marvic is gespecialiseerd in luxe geweven en bedrukte stoffen. Marvic staat bekend om de klassieke tijdloze stoffen, die altijd aantrekkelijk blijven.

Marvic Textiles werd in 1938 opgericht door Victor Afia met als doel het aanbieden van; in Europa geïmporteerde meubelstoffen, die in stijl en kwaliteit superieur waren. Tegenwoordig wordt het in Londen gevestigde bedrijf gerund door zijn zoon, Peter Afia, die exclusieve ontwerpen aanbiedt voor de binnenlandse- en exportmarkten. Marvic is een van de weinige overgebleven Britse huizen in particulier bezit.

Marvic leveren onder andere aan luxe hotelgroepen in Engeland, waaronder Firmdale, Red Carnation en Rocco Forte en een aantal vooraanstaande 5-sterrenhotels over de hele wereld. Ook zijn veel van de ontwerpen te vinden in de beroemdste voorouderhuizen van het land, waaronder Buckingham Palace, Sandringham en Althorp.

 

 

Marvic collection

Marvic collection

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Marvic collections

Marvic collections

 

Hoogwaardig

Marvic werkt samen met toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten in Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Italië en India om het beste assortiment hoogwaardige stoffen en behang te creëren.Gespecialiseerde wevers in Frankrijk, België en Italië werken met de fijnste garens en gebruiken geavanceerde technologie om prachtige, luxueuze kwaliteiten voor ons te ontwikkelen. Onze met de hand geborduurde crewels worden gemaakt in Kasjmir, waar ambachtslieden traditionele technieken blijven gebruiken die dateren uit de 18e eeuw. Onze relaties met onze fabrikanten zijn een integraal onderdeel van het succes van onze collecties en we brengen regelmatig bezoeken om toezicht te houden op de ontwikkeling en productie.

 

Pine tree 515-17-Vellum

 

Marvic’s Collecties

De vakkundig ontwikkelde collecties van Marvic omvatten stoffen van uitzonderlijke kwaliteit. Mooie fluwelen en damast stoffen. In de afgelopen jaren zijn de collecties uitgegroeid tot geavanceerde, gestructureerde neutrale kleuren en fijne borduurmotieven. 

Kijk voor de gehele collectie op Marvictextiles.co.uk.

 

Clover 616-33- Verdigris

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Pine tree, 515-43-Fawn

 

 

Meer informatie meubelstoffen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Marvic new-collection

Marvic new-collection

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof