Marvic

Belvedere is de grootste leverancier van Marvic stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle stoffen van Marvic leveren.

 

Pine tree 515-17-Vellum

 

Marvic

Marvic is gespecialiseerd in luxe geweven en bedrukte stoffen. Marvic staat bekend om de klassieke tijdloze stoffen, die altijd aantrekkelijk blijven.

Marvic Textiles werd in 1938 opgericht door Victor Afia met als doel het aanbieden van; in Europa geïmporteerde meubelstoffen, die in stijl en kwaliteit superieur waren. Tegenwoordig wordt het in Londen gevestigde bedrijf gerund door zijn zoon, Peter Afia, die exclusieve ontwerpen aanbiedt voor de binnenlandse- en exportmarkten. Marvic is een van de weinige overgebleven Britse huizen in particulier bezit.

Marvic leveren onder andere aan luxe hotelgroepen in Engeland, waaronder Firmdale, Red Carnation en Rocco Forte en een aantal vooraanstaande 5-sterrenhotels over de hele wereld. Ook zijn veel van de ontwerpen te vinden in de beroemdste voorouderhuizen van het land, waaronder Buckingham Palace, Sandringham en Althorp.

 

Marvic’s Collecties

De vakkundig ontwikkelde collecties van Marvic omvatten stoffen van uitzonderlijke kwaliteit. Mooie fluwelen en damast stoffen. In de afgelopen jaren zijn de collecties uitgegroeid tot geavanceerde, gestructureerde neutrale kleuren en fijne borduurmotieven. 

Kijk voor de gehele collectie op Marvictextiles.co.uk.

 

Clover 616-33- Verdigris

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Pine tree, 515-43-Fawn

 

 

 

 

Meer informatie meubelstoffen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren