Moon

Belvedere is de leverancier van de stoffen van Moon in Hilversum en het Gooi. Wij leveren alles van Moon door heel Nederland.

 

Moon

Ruiten meubelstoffering (wol)

 

Belvedere en Moon

Bij Belvedere kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals de prachtige Moon stoffen. Het merk Moon staat bekend om haar unieke designs die als gordijn- en meubelstoffen gebruikt worden met Schotse ruiten van 100% Schotse wol.

 

 

Moon stoffen

Moon ontwerpt en weeft onderscheidende stoffen. Vele dessins uit de collecties van Moon verkrijgen hun inspiratie uit de natuurlijke pracht en adembenemende kleuren van de omliggende Schotse Hooglanden. Moon heeft een uitgebreid assortiment met duizenden stoffen in voorraad. Met geavanceerde en geautomatiseerde design technologieën zijn zij ook zeer flexibel en kunnen designprojecten uitvoeren naar de specifieke wensen van de klant.

 

Moon

Schotse ruit

Wollen meubelstoffen

Deze wollen meubelstoffen worden geproduceerd in een kleine fabriek in West Yorkshire. Daar hebben ze de volledige controle van alle processen, van het verven en het mengen van de ruwe wol, vezels spinnen van de melange garens, weven en vervolgens afwerken van de stoffen. Deze combinatie van een flexibele fabriek en de creatieve flair binnen het bedrijf, zorgt voor het produceren van zeer unieke, wollen stoffen.

 

Moon

Schotse ruit

 

Meubelstoffen

Meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Gordijnen

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Moon

Meubelstoffering

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Moon

Moon

 

Prachtige kleuren

Deze Engelse ontwerpen van Abraham Moon® zijn verkrijgbaar in prachtige kleurencombinaties uit een rijk palet van goud en warme tonale kleuren en de unieke Heather Purples en Celestials.

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Moon, kleurenpallet

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Moon

Moon

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof