Villa Nova

Villa Nova, Belvedere heeft de grootste collectie van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Villa Nova leveren en een groot deel van deze collectie is in onze toonzaal aanwezig.

 

Mala Smoky Blue

 

Mala is een aangename mix van linnenmix met een zachte, uitnodigende textuur. Deze uitzonderlijk soepele stof met brede breedte creëert perfecte gordijnen, jaloezieën en accessoires.

 

 

Villa Nova, collectie Messina

Een fijn getextureerde linnen zeeg gepresenteerd in een beknopt palet van 27 subtiele kleuren.

Villa Nova is een jong en levendig merk dat zich richt op het creëren van moderne en veelzijdige stoffen en behang. De collectie laat zich makkelijk combineren en biedt een betaalbare frisse stijl.

 

Villa Nova collection Huari

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Villa Nova, collectie Haiti

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Villa Nova, collectie Geneva

 

Geneva

Villa Nova’s populairste effen stof wordt opnieuw geïntroduceerd voor 2016. Geneva is een robuuste, wasbare linnencombinatie met een zachte, geruwde afwerking. Geneva is opnieuw gekleurd met de toevoeging van 60 nieuwe kleuren, een ideale aanvulling op de 45 bestverkopende tinten. Een creatief en vindingrijk kleurenpalet, ontworpen voor gebruik in zowel het klassieke als moderne interieur, sluit perfect aan op de Villa Nova reeks. Deze veelzijdige effen stof is perfect voor gebruik in een brede waaier aan toepassingen, van gordijnen, jaloezieën en kussens tot losse overtrekken, maar is tevens een praktische keuze voor bekleding.

 

Villa Nova, collectie Elveden

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen