Axminster

Belvedere is een belangrijke leverancier van Axminster tapijt in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van Axminster op onze toonzaal voor u klaar liggen.

 

Axminster carpet cascade

 

Axminster tapijt staat bekend om de prachtige patronen en schitterende kleuren. Axminster tapijt wordt al eeuwen lang geweven op traditionele manier en de naam van het tapijt komt voort uit een gelijknamige plaats in Engeland.

 

Axminster carpet

 

Tapijt voor een unieke sfeer

Een geweven Axminster tapijt is van hoge kwaliteit en door de unieke en prachtige patronen is dit tapijt de basis voor een Engels interieur.

 

Axminister carpet exmoor

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Axminster carpets

Dit zijn de originele Engelse kleden in de bekende bloemdessins en motieven. De kwaliteit is ongeëvenaard. Op dit moment zijn de Tartan Axminster zeer gewild. Dit zijn kleden in originele Engelse ruiten.

 

 

www.axminster-carpets.co.uk

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez