Belakos

Belvedere is de leverancier van Belakos in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Belakos producten leveren.

 

Belakos collectie, Carpet your life

 

Tapijt

Wat is er fijner dan ‘s avonds na een lange werkdag thuiskomen en zonder schoenen wegzakken in een heerlijk warm en zacht tapijt. Tapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook uitermate geschikt als geluidsisolatie. Kenners zeggen zelfs dat de kwaliteit van een geluidsinstallatie in een ruimte met tapijt het beste tot zijn recht komt. Ook zal een kamer direct minder ‘hol’ klinken zodra die is aangekleed met tapijt. En voor kinderen? Tapijt is de meest veilige vloerbedekking die de handen en knieën van kinderen beschermt wanneer ze aan het spelen zijn. Tapijt geeft karakter aan elk huis. En er kan eindeloos worden gecombineerd: met de ruime variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte passend tapijt.

 

 Belakos collectie, Sensualite

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Waarom Belakos?

Belakos is van oorsprong als tapijtfabriek begonnen. Dat maakt dat ze veel kennis en ervaring in huis hebben over de samenstelling en kwaliteit van vloerbedekkingen. Doordat Belakos al ruim 56 jaar ervaring heeft weten ze precies wat werkt of niet. Kiest u voor Belakos dan kunt u rekenen op:

  • kwaliteit
  • unieke service
  • eerlijk advies
  • uitgebreide keuze
  • een betrouwbare partner

 

Belakos collectie, Home

 

Belakos tapijt collectie

  • De Your Life collectie is geïnspireerd op vijf uitgesproken stijlen. Voor elke levenssfeer zijn bijpassende kleuren geselecteerd die de beleving van elke persoonlijke stijl optimaal weergeven.
  • Sensualité bestaat uit verschillende unieke collecties van kamerbreed tapijt, elk met hun eigen kleurenpallet. Het perfecte tapijt voor de slaapkamer; vol zachtheid, comfort en luxe. Sensualité is verkrijgbaar in 8 kwaliteiten elk met hun eigen specifieke eigenschappen als het gaat om de samenstelling, look & feel.
  • Belakos Home collectie tapijten zijn bij uitstek geschikt om uw huis om te toveren tot een echt thuis. De warme kleuren en zachte materialen geven uw huis een warme en comfortabele uitstraling.

 

Belakos collectie, SDN

 

PRODIS en GUT keurmerk

Het Belakos tapijtaanbod is getest voor een beter leefmilieu. Al onze tapijten zijn dan ook voorzien van het PRODIS en GUT keurmerk.

 

Onderhoudsadvies

Of het nu dweilen, vegen of stofzuigen is, elke vloer heeft onderhoud nodig. Bij tapijt is stofzuigen belangrijk om stof en vuil uit de vloerbedekking te verwijderen en bovendien komt het garen weer mooi rechtop te staan. Naast dagelijks onderhoud adviseren we het tapijt af en toe een “grote beurt” te geven. Hoe vaak dit nodig is hangt af van het gebruik, meestal voldoet eens in de 2 tot 3 jaar. Laat periodieke reiniging bij voorkeur over aan een expert.

 

Belakos collectie, SDX

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof