BIC Carpets

Belvedere is de grootste leverancier van BIC tapijt, vloerkleden en karpetten in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van BIC op onze toonzaal.

 

BIC Carpet, milek porada

 

BIC levert hoogwaardige design

BIC Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. De vakmensen van BIC worden meermaals bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatief denken en creativiteit.

Sinds de oprichting in 1956 biedt BIC Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. De vloerkleden en karpetten van BIC vindt u op luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

 

BIC carpet, impulse

 

BIC Vloerkleden

Bic kent de volgende varianten karpetten:  Caviar, Chelha, Dusk, Eclipse, Eos, Glamouor, Les frites de Bic, Luxor, Mecca, Medina, Oasis, Pebbles, Rocks, Sahara, Shadow, Stone, Topaz, Tornado, Typhoon,Zircon,

 

BIC carpet, pave de luxe

 

Bic carpets creëerden verschillende stijlen en trends die een wereld aan verschillende smaken omvatten. Elke stijl vertegenwoordigt een specifiek ontwerp en kleurpalet.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

BIC carpet, allure

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez