Brintons

Brintons maakt zeer fraai tapijt. Het is sterk en zeer sfeervol. Het geeft uw woning net dat beetje extra. Belvedere is de belangrijkste Brintons Dealer van Hilversum en omstreken.

 

Brintons tapijt

Brintons tapijt

Brintons

Bij Brintons geloven ze dat een tapijt meer is dan alleen een tapijt. Al meer dan 200 jaar zien ze het als een manier om een woning tot leven te brengen. Ze willen zorgen voor een persoonlijke benadering waarbij er wordt gezocht naar een weerspiegeling van de klant. Hierdoor ontstaat er een breed scala aan mogelijkheden. Alle tapijten zullen een prachtige aanvulling zijn op het interieur.

De naam en reputatie zijn belangrijk voor Brintons. Ze werken hard om het beste resultaat te behalen waarbij kwaliteit voorop staat. De tapijten zijn praktisch, slijtvast, kwalitatief en mooi.

 

Brintons tapijt

Tapijt

 

Gespecialiseerd in geweven tapijten

Ze ontwikkelen alle ontwerpen en kleuren in eigen studio’s en controleren het productieproces van begin tot eind: nadat ze alleen de beste fleeces hebben geselecteerd, spinnen en verven ze garen volgens strenge kwaliteitsnormen, waarbij ze wol met nylon mengen om speciale Brintons te creëren. 80/20′ mix van 80% wol en 20% nylon, wat garant staat voor een tapijt dat zacht en toch sterk is.

Zij zijn gespecialiseerd in geweven tapijten: Wilton, wat geweldig is voor getextureerde vlaktes en Axminster, een proces waarmee adembenemende patronen kunnen worden gecreëerd. Ze gebruiken vakkennis om tapijt van de allerbeste kwaliteit voor u te weven en of u nu kiest voor een patroon of voor effen, elk Brintons-tapijt wordt tweemaal met het oog geïnspecteerd en met de hand afgewerkt voordat het de fabriek verlaat.

 

 

 Brintons tapijt


Tapijt

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 Brintons tapijt


Brintons tapijt

 

Tapijt en vloerkleden

Bij Brintons zijn ze gespecialiseerd in tapijt en vloerkleden. Ook het stofferen van trappen is mogelijk. Bekijk de unieke collectie van Brintons op https://www.brintons.co.uk

 

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

.

 

 Brintons tapijt


Brintons tapijt

 

Meer informatie

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 

 

Brintons tapijt

Tapijt

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof