Carty lopers

Belvedere villa-inrichting is de leverancier van Carty lopers in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Carty leveren door heel Nederland.

Traploper

Carty

Carty lopers zijn experts in het weven van tapijten. Zij zijn gespecialiseerd in traplopers, kamerbreed en op maat gemaakte tapijten. Zij brengen een traditionele weeftechniek naar de hedendaagse designwereld. Ze staan voor luxueuze en duurzame tapijten die de verwachtingen overtreffen en de mooiste interieurs verbeteren. Carty heeft diverse collecties met verschillende kleuren en patronen. De tapijten zijn geluiddempend en creëren een bijzondere sfeer in huis.

Caroline Catry is de vierde generatie en leidt het bedrijf met dezelfde passie als haar overgrootvader die het bedrijf in 1912 oprichtte.

          

Traplopers


Wilton weven

Wilton weven is een techniek wat werd uitgevonden in Vlaanderen aan het eind van de zeventiende eeuw. De techniek werd aan het begin van de 18e eeuw in Groot-Brittannië geïntroduceerd toen de 9e graaf van Pembroke twee wevers van experts naar Wilton bracht om deze methode van weven te leren.

Er wordt geweven in smalle breedtes ( maximaal 60-200cm), dit zorgt voor dichtheid en stijfheid van het materiaal. Hierdoor ontstaat een fijne gedetailleerde afwerking voor de patronen.

      

Carpets

Voordelen van kleine breedte

  • Kwaliteit: Weven wordt gemaakt met veel meer klemkracht, waardoor het tapijt niet los kan raken
  • Flexibiliteit vervaardigen: De kleine breedte vergroot de mogelijkheid om meerdere threads te weven, wat nauwkeurige details voor tekeningen en kleuren garandeert.
  • Esthetisch: De kleine breedte vereist assemblage door naaien, dit geeft verlichting aan het weefsel van het tapijt en zorgt ervoor dat de stof zijn structuur behoudt.
  • Plaatsen: De kleine breedte minimaliseert verspilling, omdat de hoeveelheid geweven voor een ruimte zorgvuldig wordt berekend om het geweven materiaal te maximaliseren en slim kan worden gemeten om te passen in verschillende ruimtes.

          

Traplopers

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Voordelen Belvedere Villainrichting.

  • deskundig telefonisch advies
  • grootste sealy dealer van Nederland, met alle Sealy matrassen in de showroom
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Nieuwe collectie

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .