Ege carpet

Belvedere is de grootste leverancier van Ege carpet in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van Ege op onze toonzaal.

 

canvas collage

 

Ege

Ege is één van Europa’s toonaangevende bedrijven met betrekking tot het ontwerp, de ontwikkeling en productie van unieke, hoogwaardige tapijten met respect voor het milieu.
Het bedrijf is opgericht in 1938 en leveren tapijten in elk denkbaar ontwerp naast de standaard collectie. Special design en maatwerk is allemaal mogelijk.

 

 

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte tapijt en de stijl, de kleur en het patroon belangrijk zijn kiest u voor EGE. Ons brede scala van muur tot muur tapijt is verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen.

 

the montgolfier

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Tapijt op maat

Samen creëren we de perfecte tapijt voor uw project. Ieder tapijt dat wij ontwerpen is een persoonlijke uitdaging. Wij werken altijd nauw samen met de opdrachtgever waarmee een goed idee resulteert in een esthetisch verantwoorde tapijt oplossing. Van de eerste gedachten en ideeën over het tapijt tot de definitieve montage. Wij geloven in de waarde van een goed ontwerp en we zijn van mening dat een zorgvuldig ontworpen tapijt altijd leven en identiteit moet brengen in uw ruimte.

 

U kunt ook uw eigenontwerp maken. hiervoor geld alleen één regel, het moet groter zijn dan 20 m2.  Ege heeft zelf ook een zeer groot aantal standaard ontwerpen.  Indien u daar voor kiest is de minimale afname 4 m2.

 

Ege zowel in wol als in synthetisch tapijt

Een Ege ontwerp kan zowel gerealiseerd worden in een wollen als in een synthetisch tapijt. U kunt kiezen uit 9 kwaliteiten.

Doordat Ege ook werkt met Wol is het een kwalitatief en prijstechnisch goed alternatief voor bijv een engels Axminster tapijt.  Ook een wollen tapijt met een eenvoudig motief of een schotse ruit kunt u op deze wijze realiseren.

 

Meer informatie kleden:

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 

 the cosmopolitan

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren