Forbo

Belvedere is de grootste leverancier van Forbo flooring in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie stalen op onze toonzaal liggen en kunnen alle producten van Forbo flooring leveren.

 

Forbo vinyl, Allura

 

Forbo

Forbo is de naam van een Zwitsers onderneming dat gevestigd is in Baar en bestaat uit de volgende drie groepen:

  • Forbo flooring systems,  produceert vloerbedekkingen zoals linoleum en harder vloerbedekkingen zoals vinyl.
  • Forbo bonding systems, produceert lijmproducten voor industriële toepassingen, zoals auto industrie.
  • Forbo movement systems, produceert kunststof transportbanden.
In Nederland is Forbo actief in vloerbedekkingen in Assendelft, de voormalige Nederlandse linoleumfabriek. De vestiging Eurocol in Wormerveer behoort ook tot Forbo, die lijmproducten vervaardigd.

 

Linoleum

Maak kennis met Marmoleum. Een wereld van dessins en kleuren, met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum alle mogelijkheden aan. Het doel van Forbo is een uitstekende vloer te creëren, een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Linoleumvloeren zijn bekend onder de merknaam Marmoleum. Marmoleum staat voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economische waarde toevoegt aan alle architecturen.

 

Marmoleum Click vloer

 

Marmoleum

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen. Marmoleum behoort tot één van de milieuvriendelijkste vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

 

Forbo Allura dryback, Stone

 

Vinyltegels en vinylstroken

Een echt kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogte kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt gemaakt in de Nederlandse Forbofabriek van Coevorden, hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet.

 

De Allura collectie bestaat uit de volgende drie kwaliteiten:

  • Allura dryback, wat verlijmd wordt op de ondervloer
  • Allura flex, loslegtegels
  • Allura click tegels

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort,  Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 Forbo homogeen vinyl, Evolution Horizon

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .