Jabo Carpets

Belvedere is in Hilversum en het Gooi de grootste leverancier van Jabo Carpets. Belvedere levert alles van Jabo Carpets door heel Nederland heen.

 

De 2425 is inmiddels uit collectie, het alternatief: 2431

 

Jabo

Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Ze ademen nog steeds de sfeer van de befaamde Jabo tapijten zoals die in 1953 op de markt werden gebracht. Ontdek de charme van deze collectie, met zijn onvervalste karakter en sobere tinten. Echt Jabo. Het tapijt is beeldbepalend voor de ruimte. Voor Jabo de plicht om dusdanig te ontwikkelen zodat aan elke ruimte het juiste karakter gegeven wordt.

 

Jabo tapijt

Jabo tapijt

Historie

Rond 1953 werd in Nederland een spraakmakende uitvinding gedaan. Jan Bosman vond een machine uit waarmee hennep, sisal en kokosvezels verwerkt werden tot kamerbreed tapijt. Geweven wollen tapijten vonden een oorsprong op dezelfde machines. Jabo werd bekend en beroemd.

Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Hun natuurlijke uitstraling, mooie patronen en voelbare texturen passen in eigentijdse en landelijke interieurs. Ontdek de charme van deze collectie, met zijn onvervalste karakter en sobere tinten. Echt Jabo.

 

 

 

Collectie

De collectie staat nooit stil. Producten die geruime tijd in collectie zijn maken plaats voor vernieuwingen. In elk tapijt op een verrassende wijze het natuurlijke effect. Echt Jabo.

Met een team van interne en externe specialisten wordt dagelijks gewerkt aan product- en kleurontwikkeling. Om uiteindelijk verrassende concepten te kunnen presenteren.

Jabo carpet

Jabo carpet

 

Productwaarden

Het uitgangspunt voor productontwikkeling is altijd gefundeerd op onze kernwaarden:
– authentiek: Nederlands vakmanschap met oog voor detail
– vooruitstrevend: Innoverende producten met levenslange duur
– eerlijk: hoogwaardige kwaliteit met pure materialen

 

2423

 

Website

Voor meer informatie: https://www.jabo-carpets.nl

 

Waarom Jabo

Jabo geeft elke ruimte het juiste karakter. Dat is hun missie, en hun plicht: het creëren van verrassende producten en afgepaste kleurconcepten om elke ruimte de juiste uitstraling te geven.

Daarbij is het bewustzijn van het belang van de juiste keuzes voor het tapijt of karpet van zeer groot belang. In hoeveelheid wellicht 20% van het interieur, maar in optiek en uitstraling een veel groter percentage.

Daarnaast zijn de maatwerkmogelijkheden legio. Wat te denken van maatwerkkarpetten: elk Jabo tapijt is te vervaardigen als karpet. Met een heel subtiele randafwerking of juist een luxueuze aanwezige bandering.

 

Jabo tapijt

Jabo tapijt

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

9421 – 620

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof