Jabo Carpets

Belvedere is in Hilversum en het Gooi de grootste leverancier van Jabo Carpets. Belvedere levert alles van Jabo Carpets door heel Nederland heen.

 

De 2425 is inmiddels uit collectie, het alternatief: 2431

 

Jabo

Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Ze ademen nog steeds de sfeer van de befaamde Jabo tapijten zoals die in 1953 op de markt werden gebracht. Ontdek de charme van deze collectie, met zijn onvervalste karakter en sobere tinten. Echt Jabo. Het tapijt is beeldbepalend voor de ruimte. Voor Jabo de plicht om dusdanig te ontwikkelen zodat aan elke ruimte het juiste karakter gegeven wordt.

 

 

Productwaarden

Het uitgangspunt voor productontwikkeling is altijd gefundeerd op onze kernwaarden:
– authentiek: Nederlands vakmanschap met oog voor detail
– vooruitstrevend: Innoverende producten met levenslange duur
– eerlijk: hoogwaardige kwaliteit met pure materialen

 

2423

 

Website

Voor meer informatie: https://www.jabo-carpets.nl

 

Collectie

De collectie staat nooit stil. Producten die geruime tijd in collectie zijn maken plaats voor vernieuwingen. In elk tapijt op een verrassende wijze het natuurlijke effect. Met een team van interne en externe specialisten wordt dagelijks gewerkt aan product- en kleurontwikkeling. Om uiteindelijk verrassende concepten te kunnen presenteren.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

9421 – 620

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm