Louis de Poortere

Belvedere is de grootste leverancier van Louis de Poortere tapijten en lopers in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle tapijten en lopers van Louis de Poortere leveren.

 

louis de poortere Diamond

 

Fading world generation

Louis de Poortere

Sinds de middeleeuwen hebben de Vlaamse textielproducten een uitstekende reputatie in heel Europa. Iedereen benijdde het talent van de Vlaamse wevers. Niemand was hun gelijke in het combineren van schoonheid en kwaliteit. Binnen deze wereld van know-how en creativiteit groeit de Vlaamse tapijt traditie. De prachtige stad Kortrijk, hoofdkwartier van Louis De Poortere, wordt het centrum van deze industrie.  Elk project is een volgende stap, elke stap is een andere verovering.

Toen Louis De Poortere het bedrijf opgrichtte in Kortrijk in 1929, kon hij rekenen op de solide ervaring van het familiebedrijf De Poortere Frères, doek fabrikanten en handelaren.  Maar Louis De Poortere’s aangeboren verlangen naar innovatie dwingt hem om nieuwe horizonnen te verkennen. Hij begint aan het ontwerpen van tapijten met Oosterse patronen die onmiddellijk de Britse markt betoveren.  Jaar na jaar groeit Louis De Poortere verder met zijn innovaties: hij diversifieerde zijn collecties, verkent nieuwe productietechnieken en vermenigvuldigt zijn creaties.

 

Louis de Poortere – superbrids

 

Tapijt

De Louis De Poortere filosofie is gebaseerd op een simpel concept: ze willen meer dan alleen een tapijtfabrikant zijn. Omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar schoonheid, elegantie, comfort en waarde voor hun interieurs, hebben onze ontwerpers en technici volledige collecties ontworpen die modern en toegankelijk zijn om u de grootst mogelijke plezier te brengen. Bij Louis De Poortere vindt u kamerbreed tapijt, karpetten, traplopers en zelfs op maat gemaakte tapijten, waarin je vrij kan mixen en matchen om uw “home sweet home” ervaring een plezier te maken.

 

Louis de Poortere loper – san Lorenzo

 

Lopers

Louis de Poortere heeft 3 verschillende collecties voor traplopers:

 

  • San Lorenzo

San Lorenzo is een reeks traplopers die een leven lang zou kunnen duren! dit is mogelijk met een prachtig “drie shot” geweven tapijt. De wilton jacquard weefsel biedt een authentieke geweven zelfkant in deze prachtige collectie van tijdloze ontwerpen die elegantie zal toevoegen aan elke locatie. Verkrijgbaar in 70 cm breed en 90 cm breed.

 

 

  • Stripes

Stripes zijn een aantal mooie Wilton geweven traplopers in een veelvoud van verschillende kleuren naast elkaar. Het geeft een gevoel van diepte. Het is gemaakt van 80% wol en 20% nylon.

 

Louis de Poortere loper – stripes

 

  • Velours

Deze serie is nog steeds subliem en modern, zelfs na 40 jaar, de meest fantastische velours op de markt ooit. Een Wilton geweven loper met behulp van 80% van zuiver scheerwol en 20% nylon. Een solide traditionele techniek met tal van voordelen: uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

 

Louis de Poortere velours – loper

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Vloerkleden

Louis de Poortere vloerkleden heeft een collectie voor klanten die echt iets anders zoeken. De patchwork vloerkleden zijn een  relatief nieuw soort. De collectie bevatten bijzondere designs en kleuren. Door de kleuren en patronen vormt elk vloerkleed een eigen uitstraling. Door diverse kleuren kunt u de perfecte kleur kiezen voor bij uw in huis.De collectie is gebaseerd op de traditionele Oosterse tapijten. Ieder vloerkleed bestaat uit panelen die geweven zijn op weefgetouwen met een combinatie van wol en katoen. De dikte van de vloerkleden is ongeveer 8 mm. De kleden zijn erg duurzaam en makkelijk te onderhouden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .