MillenerPoort

Belvedere is de leverancier van Millenerpoort in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van millenerpoort leveren door heel Nederland.

 

 

Millenerpoort

Millenerpoort maakt zeer levendige handgeknoopte en getufte tapijten en carpetten in alle soorten en maten. De tapijten worden in veel variaties gemaakt en kunnen in elke denkbare kleurcombinatie worden samengesteld. Er zijn diverse collecties.

Millenerpoort is een van de grootste Nederlandse producenten van handgemaakte tapijten. Elk tapijt wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt. U kiest zelf het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur! Met dit concept van Millenerpoort krijgt u meer persoonlijkheid in uw interieur.

Millenerpoort is onderdeel van Vixia en leidt medewerkers op tot echte vakmensen.

 

 

Maatwerk

Millenerpoort staat bekend om haar maatwerk carpetten en kleden, waar u met verschillende garens (vooral linnen en wol), in verschillende diktes, en lengtes uw eigen kleed kunt samenstellen. Op basis van uw voorstel maakt Millenerpoort een sample op basis waarvan uw kleed definitief gemaakt kan worden.

Houdt u van eenvoudig dan heeft Millenerpoort een grote hoeveelheid ideeën voor u klaar gemaakt waar u zo uit kunt kiezen.

 

 

 

Belangrijkste voordelen van tapijt

 • Tapijt brengt rust en sfeer in huis.
 • Tapijt is behaaglijk
 • Tapijt is geluiddempend
 • Tapijt laat je optimaal genieten van muziek en geluid
 • Tapijt is warmte-isolerend en energiebesparend
 • Tapijt is veilig
 • Tapijt goed voor lijf en leden
 • Tapijt geeft een gezond binnenklimaat

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Tips voor vlekken

* Verwijder de vlek zo snel mogelijk.

* Schraap zo veel mogelijk van de gemorste substantie met een lepel of onscherp mes weg. Schraap hierbij van de rand naar binnen om de vlek niet groter te maken.

* Dep de vlek met een doek of vocht opnemend papier. Niet wrijven of boenen!

* Verwijder de vlek met wat handwarm water en tapijtshampoo of droogschuim. Laat de vlek hierbij niet te nat worden, dit kan blijvende schade veroorzaken.

* Gebruik geen wasmiddelen met bleekmiddelen.

* Probeer eventuele oplosmiddelen altijd eerst op een niet zichtbare plaats op het tapijt uit.

* Is het tapijt aan een grote schoonmaakbeurt zijn? Schakel hier liefst een professioneel bedrijf voor in.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u diverse topmerken langs komen. Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Belverdere, Hilversum en het Gooi

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild