MillenerPoort

Belvedere is de leverancier van Millenerpoort in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Millenerpoort leveren door heel Nederland.

Millenerpoort Infinity

 

Millenerpoort

Millenerpoort

Millenerpoort

Millenerpoort maakt zeer levendige handgeknoopte en getufte tapijten en karpetten in alle soorten en maten. De tapijten worden in veel variaties gemaakt en kunnen in elke denkbare kleurcombinatie worden samengesteld. Er zijn diverse collecties waar u de perfecte keuze uit kan maken.

Millenerpoort is een van de grootste Nederlandse producenten van handgemaakte tapijten. Elk tapijt wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt. U kiest zelf het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur!

Wat de tapijten extra bijzonder maakt? De productie ligt volledig in handen bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Millenerpoort is onderdeel van Vidar en leidt medewerkers op tot echte vakmensen.

 

Millenerpoort

Millenerpoort

 

Millener poort Zebra

Millener poort Zebra

 

Historie

Millenerpoort is oorspronkelijk een sociale werkvoorziening en gevestigd in Sittard. In 1974 wordt een handknoopfabriek uit de Jordaan overgenomen. Een nieuw merk is geboren: Millenerpoort Design Tapijten. In 2001 fuseert Millenerpoort en ontstaat Vidar. De tapijtproductie -met de inmiddels gevestigde merknaam- blijft voortbestaan. In 2018 nemen we met een nieuwe website en logo afscheid van de toevoeging Design Tapijten. Vanaf nu gaan we door het leven als Millenerpoort. Een sterk merk met onveranderde kwaliteit en mogelijkheden.

Om onze klanten steeds het beste te bieden, investeerden wij afgelopen jaren in de nieuwste robottechnieken. Dit maakt perfect kleurverloop, 3D-tufttechnieken en gecombineerde tufttechnieken mogelijk.

 

Millener poort

Millener poort

 

Onderhoud

Een duurzaam tapijt vraagt om het juiste onderhoud. Het regelmatig bevochtigen van het tapijt met bijvoorbeeld een plantenspuit komt de uitstraling van het tapijt zeker ten goede. Ook een waterverdamper is een goed hulpmiddel.   Linnen: dit product heeft van nature geen stand- of veerkracht, waardoor het garen mogelijk plat gaat liggen – door regelmatig zuigen hervind zich de unieke uitstraling.

 

 

Millenerpoort carpet

Millenerpoort carpet

 

Millenerpoort Corso

Millenerpoort Corso

Ambachtelijk

Millenerpoort is een van de grootste Nederlandse producenten van handgemaakte tapijten. Elk tapijt wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt. Ieder karpet wordt exclusief voor de klant gemaakt.  Wanneer in de uitgebreide kleurcollectie niet vindt wat u zoekt wordt wol geverfd in de gewenste kleur.

 

Cube

Cube

 

Persoonlijk

U kiest zelf het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur! Met dit concept van Millenerpoort krijgt u meer persoonlijkheid in uw interieur.

Millenerpoort is onderdeel van Vixia en leidt medewerkers op tot echte vakmensen.

 

 

Maatwerk

Millenerpoort staat bekend om haar maatwerk karpetten en kleden, waar u met verschillende garens (vooral linnen en wol), in verschillende diktes, en lengtes uw eigen kleed kunt samenstellen. Op basis van uw voorstel krijgt u een sample op basis waarvan uw kleed definitief gemaakt kan worden.

 

Houdt u van eenvoudig dan heeft Millenerpoort een grote hoeveelheid ideeën voor u klaar gemaakt waar u zo uit kunt kiezen.

 

Millenerpoort Nature

 

Productie

Exclusief voor u gemaakt van pure wol en of linnen in een door u gewenste maat en kleur geverfd en geknoopt getuft afgestemd op uw interieur.  Wij kunnen u meer vertellen en showen aan de hand van de kleurstalen en duurzame collecties.
Vakmanschap uitgeoefend op een maatschappelijk verantwoorde manier in Nederland.

 

Bella-Diva - Millenerpoort

Bella-Diva – Millenerpoort

 

Belangrijkste voordelen van tapijt

 • Tapijt brengt rust in huis.
 • Tapijt is behaaglijk.
 • Tapijt is geluiddempend.
 • Tapijt laat je optimaal genieten van muziek en geluid.
 • Tapijt is warmte-isolerend en energiebesparend.
 • Tapijt is veilig.
 • Tapijt goed voor lijf en leden.
 • Tapijt geeft een gezond binnenklimaat.
 • Tapijt brengt sfeer in huis.

 

Kreta tapijt

Rodos

 

Historie

Millenerpoort is oorspronkelijk een sociale werkvoorziening en gevestigd in Sittard. In 1974 wordt een handknoopfabriek uit de Jordaan overgenomen. Een nieuw merk is geboren: Millenerpoort Design Tapijten. In 2001 fuseert Millenerpoort en ontstaat Vixia. De tapijtproductie -met de inmiddels gevestigde merknaam- blijft voortbestaan. In 2018 nemen we met een nieuwe website en logo afscheid van de toevoeging Design Tapijten. Vanaf nu gaan we door het leven als Millenerpoort. Een sterk merk met onveranderde kwaliteit en mogelijkheden.

Om onze klanten steeds het beste te bieden, investeerden wij afgelopen jaren in de nieuwste robottechnieken. Dit maakt perfect kleurverloop, 3D-tufttechnieken en gecombineerde tufttechnieken mogelijk.

 

 

Collectie

Millenerpoort heeft diverse collecties:

 • The Classics.
 • Bella Collection.
 • Design Collection.
 • Wol / Linnen.
 • 100% Linnen.
 • Handgeknoopt.

 

Millenerpoort

Millenerpoort

 

Gehele collectie

Kijk voor de gehele collectie op https://millenerpoort.nl. Belvedere kan alles van Millenerpoort leveren. Tevens hebben we diverse stalen op de showroom liggen.

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Tips voor vlekken

 • Verwijder de vlek zo snel mogelijk.
 • Schraap zo veel mogelijk van de gemorste substantie met een lepel of onscherp mes weg. Schraap hierbij van de rand naar binnen om de vlek niet groter te maken.
 • Dep de vlek met een doek of vocht opnemend papier. Niet wrijven of boenen!
 • Verwijder de vlek met wat handwarm water en tapijtshampoo of droog schuim. Laat de vlek hierbij niet te nat worden, dit kan blijvende schade veroorzaken.
 • Gebruik geen wasmiddelen met bleekmiddelen.
 • Probeer eventuele oplosmiddelen altijd eerst op een niet zichtbare plaats op het tapijt uit.
 • Is het tapijt aan een grote schoonmaakbeurt toe? Schakel hier een professioneel bedrijf voor in.

 

Meer informatie kleden:

Kleden vindt u op kleden

 

Rhodos

Rhodos

 

Onderhoud

Een duurzaam tapijt vraagt om het juiste onderhoud. Het regelmatig bevochtigen van het tapijt met bijvoorbeeld een plantenspuit komt de uitstraling van het tapijt zeker ten goede. Ook een waterverdamper is een goed hulpmiddel.  Linnen: dit product heeft van nature geen stand- of veerkracht, waardoor het garen mogelijk plat gaat liggen – door regelmatig zuigen hervind zich de unieke uitstraling.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram ziet u diverse topmerken langs komen. Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

Over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof