Perletta

Belvedere is de grootste leverancier van Perletta kleden in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie stalen op onze toonzaal liggen en kunnen alle kleden van Perletta leveren.

 

Limone Mix rug and Lounge poufs

 

Perletta Carpets

Perletta Carpets heeft altijd een fascinatie gehad voor vloerkleden. Niet alleen vanwege de uitstraling en de diverse materialen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. Het zorgt voor een samenhang in het interieur en het is gelijk een eyecatcher.

Al bijna 30 jaar importeren zij vloerkleden naar de Lage Landen. Dit vanuit alle hoeken van de wereld, uit  landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Met deze opgedane kennis en ervaring besloten zij 15 jaar geleden om zelf vloerkleden te laten produceren in Rabat (Marokko). Hier worden de vloerkleden van Perletta, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen gemaakt. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor Perletta carpets vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de stijl van zijn vloerkleden.

 

Structures, Boulder 351


Collecties Perletta

Perletta Carpets is gespecialiseerd in het produceren van producten naar eigen wens. In de verschillende collecties treft u verschillende structuren, materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden waardoor het kleed in elk interieur past.

De verschillende collecties zijn:

  • Perletta Structures :  Een 100% handgeweven, wollen collectie met 12 verschillende structuren en 35 kleuren.
  • Perletta Lab : Vernieuwende collectie die inspeelt op de vloerkledentrends van morgen.
  • Perletta New Tradition : Oude traditionele vloerkleden, geherintroduceerd of toegepast in een nieuwe vorm en/of materiaal.
  • Perletta Urban : In deze vloerkleden worden verschillende garens toegepast en gecombineerd. Deze garens variëren in kleur, materiaal en structuur.
  • Perletta Eclectic : Hedendaagse collectie met prachtige handgeknoopte vloerkleden uit Nepal.
  • Perletta Moods : Een stijlvolle collectie bestaande uit 5 sterk variërende structuren. Van hoogpolig tot boucle; van verfijnd tot stoer

Kijk voor de gehele collectie op: http://www.perlettacarpets.nl/#/

 


Lab Mix 201-1

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort,  Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Moods, Dune 501

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .