Perletta

Belvedere is de grootste leverancier van Perletta kleden in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie stalen op onze toonzaal liggen en kunnen alle kleden van Perletta leveren door heel Nederland.

 

Perletta - Limone Mix rug and Lounge poufs

 Limone Mix rug and Lounge poufs 

 

Vloerkleed

Een vloerkleed straalt warmte uit en zorgt er voor dat de zithoek compleet is. Een vloerkleed is daarom altijd een toevoeging aan uw interieur. De sfeer wordt er beter op en de bijzondere stoffen maken het af. Perletta vloerkleden zijn handgemaakt, waardoor elk vloerkleed uniek is!

 

Perletta kleden

Perletta kleden

 

Neon Perletta

Neon Perletta

 

Natuurlijke materialen

Alleen met natuurlijke materialen kun je de uitstraling van Perletta vloerkleden creëren. Door deze materialen te combineren met verschillende technieken kunnen ze een grote diversiteit aan texturen en kleuren leveren. Natuurlijke materialen hebben niet alleen een unieke look, maar voelen ook comfortabel aan. Daarnaast hebben ze een minder grote impact op onze planeet dan andere materialen. Bij het maken van onze vloerkleden gebruiken ze materialen als wol en eucalyptus. In de afwerking worden jute, sisal en katoen toegepast.

 
 
Perletta Solo 322

Perletta Solo 322

 

Perletta

Al bijna 30 jaar importeert Perletta vloerkleden naar de Lage Landen. Dit vanuit alle hoeken van de wereld, uit landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Met deze opgedane kennis en ervaring besloten zij 15 jaar geleden om zelf vloerkleden te laten produceren in Rabat (Marokko). Hier worden de vloerkleden van Perletta, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor Perletta vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de stijl van de vloerkleden.

Naast het gebruik van mooie materialen en goede kleuren hechten wij ook veel waarde aan een mooi ontwerp. Om een hoogwaardige uitstraling voor onze vloerkleden te creëren, werken wij samen met diverse gekende ontwerpers.

 

Perletta kleden

Kleden stalen

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Perletta stripes

Perletta stripes

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Perletta - Mood

Mood

 

Onderhoud

Kwaliteit en service hebben Perletta’s topprioriteit. Op de website treft u het onderhoudsadvies met enkele tips waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw aangeschafte vloerkleed.

 

Zoektocht

Het kan een hele zoektocht zijn om het perfecte vloerkleed voor bij jou thuis te vinden. Naast de uitstraling moet je ook een keuze maken voor de juiste vorm, dikte, kleur en natuurlijk de afmeting. Het juiste vloerkleed op de juiste plaats kan jouw ruimte enorm verfraaien, brengt de meubels bij elkaar en zorgt ervoor dat de kamer ruimer en uitnodigend aanvoelt.

De plaats en de afmeting van een vloerkleed zijn afhankelijk van de ruimte en de meubels die er in staan. Alle vloerkleden van Perletta zijn op maat te maken en een deel zelfs in diverse vormen. Hierdoor kun je gemakkelijk het perfecte vloerkleed voor jouw ruimte vinden.

Wij raden altijd aan om een zo groot mogelijk vloerkleed te nemen die in jouw kamer past. Dit omdat het helpt om alles bij elkaar te houden en de ruimte groter te laten lijken. Het zorgvuldig opmeten van jouw kamer en weten waar jouw meubels komen te staan is de belangrijkste stap bij het kopen van een vloerkleed. Er is niets erger dan een te klein vloerkleed, omdat het de kamer kleiner doet lijken en de meubels een onsamenhangend gevoel geeft.

 

Perletta Gravel

Perletta Gravel

 

Duurzaamheid

Naast het produceren en leveren van mooie, kwalitatief goede vloerkleden hechten zij ook veel waarde aan duurzaamheid. Hierbij letten zij zowel op mens als milieu.

Belangrijke speerpunten zijn hierin:

 • Productie zonder kinderarbeid
 • Goede en gezonde arbeidsomstandigheden voor alle werknemers
 • Normale werktijden voor alle werknemers
 • Het uitkeren van een eerlijk loon aan de werknemers
 • Het betalen van een eerlijke prijs voor grondstoffen
 • Het gebruik van natuurlijke producten als wol, jute en katoen
 • Een zo laag mogelijke CO-2 uitstoot
 • Het gebruik van zo min mogelijk kleurstoffen bij het verven van onze garens
 • Label STEP

 

Perletta vloerkleed

Perletta vloerkleed

 

Collecties

Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van producten naar eigen wens. In de verschillende collecties treft u verschillende structuren, materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast naar uw wensen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden waardoor het kleed in elk interieur past.

De verschillende collecties zijn:

 • Perletta Structures:  Een 100% handgeweven, wollen collectie met 12 verschillende structuren en 35 kleuren.
 • Perletta Lab: Vernieuwende collectie die inspeelt op de vloerkledentrends van morgen.
 • Perletta New Tradition: Oude traditionele vloerkleden, geherintroduceerd of toegepast in een nieuwe vorm en/of materiaal.
 • Perletta Urban: In deze vloerkleden worden verschillende garens toegepast en gecombineerd. Deze garens variëren in kleur, materiaal en structuur.
 • Perletta Eclectic: Hedendaagse collectie met prachtige handgeknoopte vloerkleden uit Nepal.
 • Perletta Moods: Een stijlvolle collectie bestaande uit 5 sterk variërende structuren. Van hoogpolig tot boucle & van verfijnd tot stoer.

 

Perletta kleed

Website

Kijk voor de gehele collectie op: Perletta.nl

 

Perletta moods aspen

Perletta moods aspen

 

Meer informatie kleden:

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 

Perletta vloerkleed

Perletta vloerkleed

 

Colouring Tool

De unieke ‘PerlettaColouringTool’ geeft u de mogelijkheid om uw eigen vloerkleed samen te stellen!

U kunt uw eigen vloerkleed ontwerpen in slechts 4 kleine stappen. Het is heel eenvoudig:

Stap 1: Kies uw soort vloerkleed. Wilt u een gestreept vloerkleed? Een vloerkleed met verschillende structuren? Of wilt u liever een vloerkleed met een grafisch dessin? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Stap 2: Kies één van de standaard Perletta ontwerpen.
Stap 3: Verander de structuur (indien mogelijk) en pas de kleuren aan totdat u tevreden bent.
Stap 4: Wanneer het vloerkleed af is vult u uw gegevens in, download u het PDF-bestand en kunt u uw zelf samengestelde vloerkleed bij de dichtstbijzijnde Perletta dealer bestellen!

 

Perletta Bormio copper

Bormio copper

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en Het Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof