Stevens and Graham

Belvedere is de grootste leverancier van Stevens and Graham schotse ruit tapijt . Belvedere kan alles van Stevens and Graham leveren door heel Nederland.

 

 

Stevens and Graham

Al zeventig jaar maakt Stevens and Graham hoogwaardige tartan-tapijten en vloerkleden. Stevens and Graham is een familiebedrijf dat is opgericht in 1947. Zij zijn gespecialiseerd in de traditionele Schotse tartan-tapijten. Stevens and Graham schotse ruit tapijt hebben een groot assortiment met 186 verschillende patronen. Ook kunt u terecht bij Stevens and Graham met een eigen uniek ontwerp wat speciaal op maat gemaakt wordt.  Elk tapijt is gemaakt van een mix van 80% Britisch Wol en 20% Nylon, waarvan is bewezen dat het de beste combinatie van garens is voor een lange levensduur van kleur.

De werkplaatsen en productiekantoren bevinden zich in Glasgow en Schotland. Echter werken ze regelmatig samen met klanten over de hele wereld en leveren  wereldwijd. Stevens and Graham heeft al duizenden ontwerpen geproduceerd voor een breed en gevarieerd scala aan klanten, waaronder Buckingham Palace, Brooks Brothers, Tommy Hilfiger en MTV Europe.

 

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de bijzonderheden op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Hoogwaardige tartan tapijten en vloerkleden

Zeventig jaar hoogwaardige tartan tapijten en vloerkleden Stevens and Graham, opgericht in 1947, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in traditionele Schotse tartan tapijten. Vind de tartan van uw familieclan in ons assortiment van 186 patronen, of ontwerp uw eigen met onze op maat gemaakte service.

 

Beste Britse wol

Met zeventig jaar ervaring hebben zij een reputatie opgebouwd als marktleider in tartan-tapijten. Met behulp van de beste Britse wol en geweven op een traditioneel Axminster-weefgetouw, zullen deze tapijten jarenlang mee gaan.

Assortiment

Stevens and Graham kunnen veel voor uw interieur betekenen.  U kunt bij hun terecht voor tapijten, karpetten, traplopers en stoffen.

 

Commerciële bestemming

Stevens & Graham heeft tartan tapijten en vloerkleden geleverd voor een reeks bekende commerciële eigendommen, waaronder horeca, winkels, vrije tijd en tv en film.

 

 

Tartan

Een tartan is een geruite, wollen stof, waar de Schotse kilt van wordt gemaakt. De oude Kelten droegen al geruite kleding en de goede kwaliteit was zelfs in het Romeinse Rijk bekend.  Het woord tartan stamt af van het Franse woord ‘tiretaine’.

Het patroon van een tartan wordt gemaakt door met afwisselende stroken gekleurde draden te weven, zowel in de schering als in de inslag, met rechte hoeken ten opzichte van elkaar. Op de kruispunten van dezelfde kleur, wordt deze helderder.  De resulterende kleurenblokken herhalen zich in verticale en horizontale richting. Dit soort weefpatronen worden al aangetroffen in China in 3500 voor Christus.

 


 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof